Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Obiectivul dosarelor este să mă țină în afara politicii. Amenințarea sau șantajul, imposibil de probat (VIDEO)

Traian Băsescu: Obiectivul dosarelor este să mă țină în afara politicii. Amenințarea sau șantajul, imposibil de probat (VIDEO)

Un articol de: - 02 Sep 2015, 16:54
Traian Băsescu: Obiectivul dosarelor este să mă țină în afara politicii. Amenințarea sau șantajul, imposibil de probat (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat miercuri la sediul PMP, că obiectivul deschiderii dosarelor este acela de a-l menține în afara politicii, informează B1 TV. În ceea ce privește acuzația de amenințare formulată de Gabriela Firea, acesta spune că este imposibil de probat.

”După mine, este un întreg joc politic aici în care din păcate sunt antrenate și instituțiile statului. Reclamația împotriva mea vine de 148 de senatori. Ei îmi strigau mie pe toate stadioanele: Băsescu la pușcărie, și eu nu am voie să spun nimic după doamna Firea. S-a schimbat încadrarea de la șantaj la amenințare care este imposibil de probat”, a declarat fostul șef de stat.

Traian Băsescu a precizat, referitor la dosarele deschise împotriva sa după terminarea mandatului de președinte, că această situație reprezintă un întreg joc politic. Scopul, a subliniat Băsescu, este acela de a-l ține departe de politică.

”Dosarul Mihăileanu, tot un grup de senatori PSD au făcut reclamație. Sunt niște dosare care au ca obiectiv să mă țină în afara politicii. Niciodată nu am făcut ce au vrut alții să mă oblige să fac

Dacă ne referim la procurori cred că cel mai corect lucru este ca justiția să nu se lase antrenată în disputele politice. Daca nivelul disputei politice a ajuns la Ponta și Firea care cereau să se strige: Băsescu la pușcărie, și eu i-am răspuns doamnei Firea care îmi atacase copilul nejustificat, pe Ioana. Consider că acuzația formulată inclusiv astăzi că am amenințat-o pe doamna Firea nu are niciun temei”, a completat Traian Băsescu.

Traian Băsescu: Obiectivul dosarelor este să mă țină în afara politicii. Amenințarea sau șantajul, imposibil de probat


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   PMP