Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Organizarea actuală a sistemului românesc de sănătatea este pe tipul vremurilor lui Stalin (VIDEO)

Traian Băsescu: Organizarea actuală a sistemului românesc de sănătatea este pe tipul vremurilor lui Stalin (VIDEO)

Un articol de: - 03 Iun 2015, 18:13
Traian Băsescu: Organizarea actuală a sistemului românesc de sănătatea este pe tipul vremurilor lui Stalin (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat miercuri la ieșirea din sediul Partidului Mișcarea Populară că a discutat cu partenerii săi de la PMP despre legea sănătății. În acest context,
Băsescu a subliniat că organizarea din acest moment a sistemului românesc de sănătate este asemănătoare cu cea din vremea lui Stalin.

”Am discutat cu partenerii de la PMP despre legea sănătății. Eu am avut o încercare în 2012 să promovez o lege a sănătății lucrată cu foarte mulți specialiști și cu oameni care doreau modernizarea sistemului de sănătate. Organizarea actuală a sistemului românesc de sănătatea este pe tipul vremurilor lui Stalin. Așa era organizată sănătatea de la Stalin și s-a menținut organizarea și acum. Ei au depus proiectul pentru o nouă lege a sănătății: nu vrea nimeni să ia în consioderație acest proiect, la fel cum au făcut și cu votul prin corespondență. L-a despus Eugen Tomac și liberalii, împreună cu PSD-ul, l-au îngropat pur și simplu, respingând proiectul prin care românilor din străinătate li se permitea să voteze prin corespondență”, a spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu, despre legea sănătății


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Legea Sanatatii