Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu, despre noua Lege a pensiilor: Menţine FURTUL din banii publici în favoarea unor categorii bine selectate, alese să susţină perpetuarea la putere a PSD

Traian Băsescu, despre noua Lege a pensiilor: Menţine FURTUL din banii publici în favoarea unor categorii bine selectate, alese să susţină perpetuarea la putere a PSD

Un articol de: B1.ro - 01 Oct 2018, 14:35
Politică

Fostul președinte Traian Băsescu lansează un atac extrem de dur la adresa Guvernului.

De data aceasta, el critică proiectul noii Legi a pensiilor publicat de Ministerul Muncii, Potrivit fostului şef de stat, prin menţinerea sistemului de pensii speciale, proiectul "menţine furtul din banii publici în favoarea unor categorii bine selectate, alese să susţină prin vot perpetuarea la putere a PSD-ului".

"Noua lege a pensiilor !
De mai bine de un an, în spaţiul public se fac dezbateri lungi legate de noua lege a pensiilor şi acesta este un lucru foarte bun. Totuşi, în aceste dezbateri inundate de cuvântul „echitate”, de puţine ori se vorbeşte despre pensiile speciale.
Aşa cum declară Doamna ministru Lia Olguţa Vasilescu, noua lege are ca principal obiectiv restabilirea echităţii în sistemul de pensii de stat. De acord, dar ...
Este greu de acceptat expresia „echitate” când principiul contributivităţii nu funcţionează pentru toţi pensionarii, menţinându-se pensiile speciale.
Din păcate, menţinând sistemul special de pensii, proiectul noii legi menţine furtul din banii publici în favoarea unor categorii bine selectate, alese să susţină prin vot perpetuarea la putere a PSD-ului.
PS - Sunt de acord că unele meserii au un nivel ridicat de privaţiuni, dar pentru asta salariaţii sunt răsplătiţi cu stagii complete de cotizare reduse, putându-se pensiona la vârste de 40 – 50 ani şi nu la 65 ani", a scris Traian Băsescu luni, pe pagina sa de Facebook.


 

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Legea pensiilor,   Olguta Vasilescu,   Ministerul Muncii,   PSD
 
 
 
Loading...