Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Probabil USL nu mai simte nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun (VIDEO)

Traian Băsescu: Probabil USL nu mai simte nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun (VIDEO)

Un articol de: - 07 Oct 2013, 19:12
Traian Băsescu: Probabil USL nu mai simte nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun (VIDEO) Politică

Președintele Traian Băsescu a vorbit, luni, despre raportul MCV, afirmând că este poribil ca USL-ul să nu mai simte ”nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun”.

”Resping orice speculație, ia uite, dacă Ponta s-a băgat, a făcut foarte rău că s-a bagat și președintele. Nu, președintele a făcut o intervenție în sensul bunei funcționări a instituțiilor”, a afirmat președintele, cu privire la demiterea procurorului Papici din cadrul DNA.

”Începând de azi (n.r. luni) avem o respingere a unei solicitări a DIICOT pentru începerea urmăririi penale a ministrului Economiei, nu fac niciun alt comentariu pentru că nu e treaba mea să apreciez dacă e îndreptățită sau nu solicitarea Parchetului, dar cred că această blocare a accesului Parchetului la un membru al Guvernului este o greșeală, ca și menținerea domnului Dragnea în Guvern. Probabil că USL nu mai sime nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun”, a precizat el.

”E evident că e mai important să-și apere oamenii decât să permită țării un raport favorabil. Este clar că politicul e o frână în calea evoluției României spre Schengen sau o respectabilitate pe care eu cred că o merită justiția, dar datorită întâmplărilor din Senat, Guvern, chiar vom primi aprecieri negative pentru tot ce facem aici și e păcat”, a mai spus președitnele.

”O precizare: sunt foarte mulți analiști politici care mint spunând ca și când era majoritatea guvernului Boc s-a respins anchetarea ministrului Ridzi. E o minciună practicată deliberat. Ministrul Ridzi are acum dosarul la Înalta Curte. Ce a respins majoriatea parlamentară, dupa 6-7 luni s-a cerut și o percheziție a calculatoarelor, deci nu a ministrului. Chiar dacă sunt și împotriva acestui refuz, una e să refuzi anchetarea ministrului, alta o percheziție informatică după 7 luni de la ridicarea imunității. S-a respins percheziția la calculatoare și nu investigarea ministrului”, a arătat șeful statului.

Băsescu: USL nu mai simte nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   USL