Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Băsescu, despre declaraţia lui Laufer împotriva lui Iohannis: Îngrozitoare! Opriţi-vă! Aţi mers prea departe!

Băsescu, despre declaraţia lui Laufer împotriva lui Iohannis: Îngrozitoare! Opriţi-vă! Aţi mers prea departe!

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2018, 00:09
Băsescu, despre declaraţia lui Laufer împotriva lui Iohannis: Îngrozitoare! Opriţi-vă! Aţi mers prea departe! Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Președintele Klaus Iohannis a respins numirea lui Ilan Laufer la conducerea Ministerului Dezvoltării. În replică, Laufer l-a acuzat pe Iohannis că este antisemit și a ținut să sublinieze că e etnic german. Mai mult, fostul ministru a mai anunțat că va depune o plângere împotriva șefului statului la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Declarația lui Ilan Laufer despre Klaus Iohannis este pur și simplu îngrozitoare, este de părere Traian Băsescu. Fostul președinte susține că s-a ajuns prea departe cu lupta politică, iar România a ajuns să fie o țară sfâșiată de astfel de bătălii.

Iar perioada este cum nu se poate mai sensibilă, căci UE se transformă, NATO se transformă, alianţele se schimbă sau se consolidează. Și România nu vede ce se întâmplă în jurul ei.

Postarea integrală a lui Traian Băsescu:

”Punct şi de la capăt !

Am văzut declaraţia fostului ministru Ilan Laufer de la pupitrul cu insemnele PSD. Îngrozitoare !

S-a ajuns prea departe în bătălia politică dintre Preşedintele României şi Dragnea/Tăriceanu, dintre Preşedintele României şi Guvernul României, dintre majoritatea parlamentară şi opoziţie, dintre ministrul justiţiei şi procurorul general dintre cei din stradă şi cei din Palatul Victoria, ajungându-se până la acuzaţii de antisemitism şi înaltă trădare . România a devenit pur şi simplu o ţară sfâşiată de bătălii politice.

Este evident că nimeni nu-şi mai alege mijloacele şi singurul obiectiv este distrugerea oponentului, într-o goană nesăţioasă pentru putere. 
Din păcate, în bătălia politică au fost antrenate şi instituţii teoretic nepolitice ale statului, fie că vorbim de structuri de securitate, justiţie sau instituţii de decizie economică. 

Din păcate, într-o perioadă în care UE se transformă, NATO se transformă, alianţele se schimbă sau se consolidează, rezultatul bătăliilor autohtone pare a îndrepta lucrurile către un dezastru politic, social şi economic al României, care pare nepăsătoare la ce se petrece în jurul său .Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

V-o spune unul care niciodată nu a refuzat bătălia politică : OPRIŢI-VĂ! AŢI MERS PREA DEPARTE !

Şi vorba Domnului Preşedinte Iohannis, „PUNCT ŞI DE LA CAPĂT”.

PS - Faceţi măi oameni buni un "Protocol de Colaborare Instituţională" care să cuprindă doar câteva obiective precise şi importante. Măcar pentru CENTENAR. Vă sună cumva cunoscută soluţia ? ”
 

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Ilan Laufer