Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu s-a întors la Cotroceni, după 52 de zile de suspendare

Traian Băsescu s-a întors la Cotroceni, după 52 de zile de suspendare

Un articol de: - 28 Aug 2012, 10:48
Traian Băsescu s-a întors la Cotroceni, după 52 de zile de suspendare Politică

După nu mai puţin de 52 de zile în care a fost suspendat, Traian Băsescu s-a întors la Palatul Cotroceni. Toate procedurile prin care şeful statului îşi poate relua oficial mandatul au fost îndeplinite.

Preşedintele, aflat într-o maşină escortată de alte vehicule ale SPP şi Poliţie, a intrat în incinta Palatului Cotroceni prin poarta principală de la Platoul Marinescu.

Parlamentul s-a reunit luni, la ora 15:00, pentru a lua act de decizia Curţii Constituţionale prin care referendumul din 29 iulie este invalidat. (Detalii AICI)

Decizia CCR de invalidare a referendumului a fost publicată în Monitorul Oficial, la cinci ore după încheierea şedinţei reunite din plenul Parlamentului.

Curtea Constituţională a constatat, în hotărârea adoptată în 21 august, că procedura de organizare a referendumului din 29 iulie a fost respectată, că nu s-a întrunit condiţia de cvorum pentru ca scrutinul să fie valabil şi a menţionat că la data publicării deciziei în Monitorul Oficial Traian Băsescu îşi reia atribuţiile.

Băsescu s-a întors la Cotroceni
Embed:Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Cotroceni,   referendum