Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Europarlamentar PNL, în Comisia LIBE: Zeci de mii de oameni au fost UMILIŢI, DEGRADAŢI de Guvern pe 10 august. Să nu facem confuzia între Guvernul PSD şi România!

Europarlamentar PNL, în Comisia LIBE: Zeci de mii de oameni au fost UMILIŢI, DEGRADAŢI de Guvern pe 10 august. Să nu facem confuzia între Guvernul PSD şi România!

Un articol de: B1.ro - 02 Oct 2018, 09:39
Politică

Scandal în Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) din Parlamentul European.

Europarlamentarul social-democrat Emilian Pavel a reluat obsesia PSD cu privire la abuzurile din justiţie, atrăgând atenţia că în ultimul raport MCV al Comisiei Europene nu s-a vorbit despre acestea, adăugând totodată că abuzurile au fost provocate de protocoalele dintre serviciile secrete şi instituţiile din justiţie. El li s-a adresat membrilor comisiei, spunându-le că dacă apreciază aceste protocoale, să le implementeze în ţările lor. 

În schimb, europarlamentarul PNL Traian Ungureanu a sugerat ca discuţiile să se axeze mai mult pe violenţele de la mitingul din 10 august, un „episod tragic”, spunând că atunci zeci de mii de oameni au fost umiliţi de Guvern, atât prin violenţe, cât şi prin acuzaţiile din zilele de după protest, când s-au spus minciuni despre ei.

„Cred că ar trebui instistat asupra acestui episod tragic din 10 august. Zeci de mii de oameni au fost umiliţi, degradaţi de un Guvern care nu a putut respecta limitele minime de decenţă. Nimeni nu se aştepta ca Guvernul să privească cu simpatie protestatarii, dar tratamentul violent la care aceşti oameni au fost supuşi nu are scuză. În zilele următoare aceiaşi oameni au fost umiliţi de un val de minciuni, pentru că au fost acuzaţi de lovitură de stat, de consum de droguri, de primire de bani de activităţi paramilitare. Singura consolare este că doamna premier a dat dovadă ulterior de umor şi i-a calificat pe protestatari cu formula protestanţi”, a spus Traian Ungureanu, potrivit news.ro.

Liberalul a arătat că ar fi mai corect să se facă o diferenţă între Guvernul PSD al României şi România.
„În această situaţie vă întreb dacă nu ar fi mai cinstit să nu facem confuzia între Guvernul PSD al României şi România şi dacă Comisia nu ar trebui să ceară Guvernului să aleagă între corupţie şi violenţă. Două sunt prea mult”, a spus Ungureanu.
 

Citeşte mai multe despre:   LIBE,   Parlamentul European,   PSD,   PNL,   Emiliam Pavel,   Traian Ungureanu
 
Loading...