Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tribunalul București a acceptat să judece cererea de desființare a PSD și ALDE

Tribunalul București a acceptat să judece cererea de desființare a PSD și ALDE

Un articol de: B1.ro - 12 Mar 2018, 22:51
Tribunalul București a acceptat să judece cererea de desființare a PSD și ALDE Politică

Tribunalul București a acceptat să judece cererea de desființare a PSD și ALDE formulată de Irina Chicoș, o româncă stabilită la Roma. Acesteia i s-au alăturat alţi circa 80 de petenţi.

"Cererea de dizolvare PSD- ALDE depusă la Tribunalul Bucureşti (dosar 3721/3/2018) a fost acceptată iar primul termen de audienţă e pe 3 aprilie. Se pot alătura nouă prin Cerere de intervenţie toate persoanele, grupările civice, instituţiile care ne pot aduce noi declaraţii şi probe. Cred că acest proces devine necesar, mai ales după congresul PSD din 10 martie, unde am fost mai mult decât uimiţi de anunţurile făcute de liderii PSD, de mobilizarea forţelor de ordine, şi de îngrădirea accesului la zonele imediat apropiate", a declarat Irina Chicoş, pentru Epoch Times.

În cerere se arată că: ”Au fost încălcate în mod flagrant prevederile art. 40 alin 2 şi alin 4 din Constituţia României care prevăd următoarele: “Partidele sau organizaţiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României sunt neconstituţionale”.KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

Românca mai arată că PSD şi ALDE duc un război împotriva statului de drept prin instabilitatea legislativă şi lipsa de predictibilitate a politicii generale economice şi legislative.

 

Citeşte mai multe despre:   Tribunalul Bucuresti ,   PSD,   ALDE