Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea lui Liviu Dragnea privind modificările la statul PSD. Decizia poate fi atacată cu apel

Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea lui Liviu Dragnea privind modificările la statul PSD. Decizia poate fi atacată cu apel

Un articol de: Sebastian Pricop - 09 Aug 2019, 15:52
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea Politică

Câştig de cauză pentru PSD în instanţă în faţa cererilor de intervenţie depusă de avocaţii lui Liviu Dragnea privind înregistrarea noului statut al PSD şi a noii conduceri în frunte cu Viorica Dăncilă.

"Admite cererea PSD. Încuviinţează modificările. Respinge cererile de intervenţie. Cu apel", este decizia dată de către Tribunalul Bucureşti.

În cererea depusă în instanţă de Liviu Dragnea, prin intermediul avocaţilor, împotriva PSD prin care s-a blocat validarea noii conduceri a PSD. În conţinut cererii se motivează că, având că vedere că cele două angajate DGASPC care au lucrat în realitate la PSD Teleorman au comis fapte de fraudă, activitatea organizaţiei judeţene a fost ilicită în perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii, la dizolvarea acesteia.

În solicitare se mai arată că la votarea modificărilor de statut din 29 iulie au participat inclusiv reprezentanţi ai PSD Teleorman şi, astfel, Liviu Dragnea susţine că PSD şi-a însuşit actul ilegal comis de organizaţia Teleorman, ceea ce ar putea duce chiar la dizolvarea întregii formaţiuni.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD,   Viorica Dancila
 
 
 
Loading...