Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică TUPEU marca PSD. Șerban Nicolae, despre frauda din Senat: E o diferenţă faţă de Roberta Anastase. Atunci se tăia, acum se creşte (VIDEO)

TUPEU marca PSD. Șerban Nicolae, despre frauda din Senat: E o diferenţă faţă de Roberta Anastase. Atunci se tăia, acum se creşte (VIDEO)

Un articol de: - 08 Noi 2016, 11:39
TUPEU marca PSD. Șerban Nicolae, despre frauda din Senat: E o diferenţă faţă de Roberta Anastase. Atunci se tăia, acum se creşte (VIDEO) Politică

România clocoteşte după votul de luni din plen, când salariile unor categorii de bugetari au fost majorate prin decizia în unanimitate a PSD şi aliaţilor lui.

PNL-iștii a lansat acuzaţii grave şi chiar au părăsit sala de plen. Alina Gorghiu susține ca PSD-ul a fraudat votul pentru că nu a fost întrunit cvorumul necesar desfăşurării şedinţei. Drept urmare, PNL va sesiza Curtea Constituţională.

Senatorul PSD Şerban Nicolae a comentat, luni, în cadrul emisiunii "Dosar de politician" de pe B1TV, controversele privind cvorumul din Camera Deputaţilor la votul pe Legea de aprobare a OUG 20/2016, spunând că există "diferenţe fundamentale" faţă de votul fraudat din 2010 la Legea pensiilor, pentru că atunci se tăiau venituri, iar acum a fost vorba despre creşteri.

Fraudă și scandal în Parlament. Șerban Nicolae (PSD), despre disputa privind cvorumul: E o diferenţă faţă de Roberta Anastase. Atunci se tăia, acum se creşte

"Nu seamănă deloc lucrurile. Atunci se tăia din pensii. Acum s-au majorat salariile. Părerea mea. Atunci se tăiau pensii şi se minţea cu privire la prezenţă ca să se poată tăia. Votul a fost acum pentru creştere", a spus social-democratul.

După prezentarea unui clip din 2010, în care se vede sala goală a Camerei Deputaţilor în timp ce Roberta Anastase anunţa că au fost 170 de voturi "pentru", Şerban Nicolae a continuat argumentaţia.

"Nu am tăiat niciodată nici salarii, nici pensii, nici nu am mărit TVA. Diferenţele sunt fundamentale. Între o guvernare care tăia salarii şi pensii şi, ce aţi arătat dumneavoastră, era vorba de tăieri, şi o majoritate parlamentară care a redus TVA, (...) guvernarea noastră a încercat pe cât posibil să ducă creşterea economică în veniturile oamenilor", a spus senatorul.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   cvorum,   salarii,   pensii,   PSD,   PNL,   Roberta Anastase