Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică CULMEA TUPEULUI în Parlament: Un deputat PSD vrea ca JURNALIŞTII şi CETĂŢENII să stea la o DISTANŢĂ de 200 de metri de PARLAMENTARI: „Dacă eraţi în Italia...” (VIDEO)

CULMEA TUPEULUI în Parlament: Un deputat PSD vrea ca JURNALIŞTII şi CETĂŢENII să stea la o DISTANŢĂ de 200 de metri de PARLAMENTARI: „Dacă eraţi în Italia...” (VIDEO)

Un articol de: - 25 Mar 2018, 22:28
CULMEA TUPEULUI în Parlament: Un deputat PSD vrea ca JURNALIŞTII şi CETĂŢENII să stea la o DISTANŢĂ de 200 de metri de PARLAMENTARI: „Dacă eraţi în Italia...” (VIDEO) Politică

Deputatul PSD de Bihor Dumitru Gherman a fost extrem de deranjat de întrebările unei jurnaliste care dorea să afle titlul ultimei cărţi citite de către demnitar! Aceta a avut o reacţie halucinantă, sugerându-i jurnalistei că cetăenii trebuie să stea la o distanţă de 200 de metri de parlamentari.

„„Ce vreți să demonstrați? Că parlamentarii sunt inculți, da? Asta vreți, să dați pe post să va distrați. Dacă fata mea avea acest tupeu, de mâine n-ar mai chema-o Gherman. Dincolo în Occident, presa nu atacă parlamentarii, stau la o anumită distanță. Ați fost în Italia, la Roma? Acolo stau la 200 de metri”, a declarat Dumitru Gherman, deputat PSD de Bihor.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Dumitru Gherman,   PSD,   jurnalist