Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Raluca Turcan, despre cererea de revocare a lui Dragnea: Delirul incredibil, cu vădite accente dictatoriale, ne-a motivat să identificăm toate căile pentru a-l opri (VIDEO)

Raluca Turcan, despre cererea de revocare a lui Dragnea: Delirul incredibil, cu vădite accente dictatoriale, ne-a motivat să identificăm toate căile pentru a-l opri (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 14 Mai 2019, 15:39
Raluca Turcan, despre cererea de revocare a lui Dragnea: Delirul incredibil, cu vădite accente dictatoriale, ne-a motivat să identificăm toate căile pentru a-l opri (VIDEO) Foto: Facebook/ Raluca Turcan Politică

PNL a depus, marţi, o cerere la Curtea Constituţională prin care solicită invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea pentru că acesta a suferit o condamnare penală definitivă.

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a arătat că această decizie vine după "delirul cu accente dictatoriale" a lui Dragnea care i-a determinat pe liberali să apeleze la orice cale posibilă pentru a îl opri.

"Cerem astăzi încetarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea!Traian Băsescu A ANUNȚAT când se va decreta STARE DE URGENȚĂ, ÎN ROMÂNIA

Cerem Curții Constitiționale să constate neconstituționalitatea mandatului din Camera Deputaților pentru infractorul șef al României.

Delirul incredibil al lui Dragnea din ultima vreme, cu vădite accente dictatoriale, ne-a motivat să identificăm toate căile constituționale și legale, democratice, pentru a-l opri, să folosim toate instrumentele pe care le avem la dispoziție.

Am realizat recent un lucru, documentându-ne, așa cum am văzut că și PSD se întoarce în urmă cu 10 ani. Noi ne-am întors, însă, numai în urmă cu 2 ani și jumătate, adică în 2016.

PNL consideră că acest om, Liviu Dragnea, este un pericol pentru democrația românească, iar Curtea Constituțională este una dintre instituțiile care trebuie să apere democrația – asta spune Legea Fundamentală.

Cum poate opri CCR acest asalt abominabil al lui Dragnea, care controlează o guvernare pentru infractori?

Constatând un lucru absolut simplu și evident, dacă pui față în față Constituția, Regulamentul Camerei Deputaților și Hotărârea prin care a fost validat mandatul dnului Liviu Dragnea: că se află în contradicție!

Prin urmare, cerem Curții Constituționale declararea drept neconstituțională a Hotărârii Camerei Deputaților care a dus la validarea mandatului lui Liviu Dragnea, cu referire la punctul care privește mandatul de deputat al d-lui Dragnea", a arătat Raluca Turcan.

Raluca Turcan: Delirul incredibil din ultima vreme, cu vădite accente dictatoriale, ne-a motivat să identificăm toate căile constituționale și legale, pentru a-l opri

Citeşte mai multe despre:   Raluca Turcan,   PNL,   Liviu Dragnea