Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică TVR a înțeles! Trebuie să întrerupă programul normal când premierul și ministrul de interne fac declarații

TVR a înțeles! Trebuie să întrerupă programul normal când premierul și ministrul de interne fac declarații

Un articol de: - 10 Ian 2017, 07:45
TVR a înțeles! Trebuie să întrerupă programul normal când premierul și ministrul de interne fac declarații Foto: harfa.ro Politică

Se pare că venirea PSD-ului la guvernare a stârnit în oamenii din TVR o dorință de a fi mereu la curent cu ce se întâmplă. Mai nou, atunci când noul premier face declarații, Televiziunea Română face totul pentru a ține publicul informat cu cele mai noi și importante declarații ai oamenilor politici din România. Duminică seară, în jurul orei 22:00, TVR 1 a întrerupt filmul “Metrobranding”, care începuse de aproximativ 30 de minute, și a băgat repede o burtieră galbenă pe ecran: “Breaking News” care să reflecte cât de importantă este situația.

Se pare că TVR 1 a întreturpt un program normal pentru nimic. Atât premierul cât și ministrul de interne nu au făcut altceva decât să aducă laude unul la adresa celuilalt și bineînțeles, au avut numai lucruri bune de spus despre Liviu Dragnea.

„Nu e meritul meu, e rodul unei munci de echipă. Eu am învăţat mecanismul de la un bun profesor care se numeşte Liviu Dragnea. Când era vicepremier şi ministrul Dezvoltării şi eu eram prefect la Teleorman, coordona comitetele pentru situaţii de urgenţă. Acesta era modul în care vicepremierul de atunci coordona astfel de acţiuni”, a comunicat Carmen Dan către țară, conform harfa.ro.

Citeşte mai multe despre:   TVR,   declaratii,   Liviu Dragnea,   filme porno