Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică UDMR face presiune pe coaliția PSD-ALDE pe tema BUGETULUI: Sunt zeci de amendamente. La final vedem cum votăm

UDMR face presiune pe coaliția PSD-ALDE pe tema BUGETULUI: Sunt zeci de amendamente. La final vedem cum votăm

Un articol de: B1.ro - 11 Feb 2019, 16:35
UDMR face presiune pe coaliția PSD-ALDE pe tema BUGETULUI: Sunt zeci de amendamente. La final vedem cum votăm Politică

UDMR-iștii nu sunt mulțumiți cu bugetul realizat de coaliția PSD-ALDE. Liderul grupului parlamentar UDMR din Camera Deputaţilor, Korodi Attila, a declarat, luni, că au depus câteva zeci de amendamente la proiectul de buget, care vizează cu precădere priorităţi locale.

"Sunt câteva zeci de amendamente la proiectul de buget care, mai degrabă, se leagă de priorităţile locale, pentru că marea majoritate, ceea ce afecta bugetul general, mecanismele de redistribuire, am încercat să le rezolvăm înainte ca bugetul să ajungă la Parlament, prin discuţii cu partidele de guvernământ. Şi, adevărul este că s-a îmbunătăţit mecanismul semnificativ, cel puţin în ceea ce priveşte consiliile locale, judeţene, administraţiile publice locale, dar şi în ceea ce priveşte medicina de familie, adică au fost făcuţi paşi. Deci rămâne să ne uităm la câteva elemente care privesc puncte locale, inclusiv priorităţile colegiilor electorale de unde vin colegii, vom încerca să le susţinem în comisiile de specialitate şi după aceea în comisia de buget", a declarat Korodi pentru Agerpres.

Acesta a spus că UDMR va face o analiză când va exista un raport final al proiectului de buget şi se va lua o decizie privind modul în care vor vota parlamentarii Uniunii.SCANDAL MONSTRU PROVOCAT DE CEL MAI CELEBRU CUPLU DIN ROMÂNIA: AM MERS LA POLIŢIE ŞI... (GALERIE FOTO)

Citeşte mai multe despre:   UDMR