Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Kelemen Hunor: Independenţa justiţiei să nu fie afectată, ci să fie asigurată. Modificările legislative să fie făcute în Parlament nu prin OUG (VIDEO)

Kelemen Hunor: Independenţa justiţiei să nu fie afectată, ci să fie asigurată. Modificările legislative să fie făcute în Parlament nu prin OUG (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 24 Oct 2018, 17:50
Kelemen Hunor: Independenţa justiţiei să nu fie afectată, ci să fie asigurată. Modificările legislative să fie făcute în Parlament nu prin OUG (VIDEO) Politică

Preşedintele UDMR a transmis la finalul consultărilor de la Palatul Cotroceni că partidul său se poziţionează pentru asigurarea independenţei justiţiei, dar nu a intrat pe prevederi exacte din legile justiţiei afirmând că este rolul instituţiilor abilitate să se pronunţe.

"Suntem deschiși la orice discuție pe aceste teme, pe legile justiției, dar trebuie văzut cum se poate face. Principiul general după care trebuie să ne ghidăm este independența justiției, de aici trebuie să plece orice discuție", a afirmat Kelemen Hunor.

Acesta a mai subliniat că în domeniul justiţiei procedura ce trebuie urmată este cea parlamentară, nefiind în favoarea unor ordonanţe de urgenţă a Guvernului.

Kelemen Hunor a precizat că trebuie urmărite rapoartele Comisiei de la Veneţia şi respectate de către decidenţii politici.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Kelemen Hunor,   UDMR