Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică UDMR anunță care sunt prioritățile formațiunii în noua sesiune parlamentară: Printre obiective, modificarea Codului Administrativ și modificarea OUG privind alegerea președinților de consilii județene

UDMR anunță care sunt prioritățile formațiunii în noua sesiune parlamentară: Printre obiective, modificarea Codului Administrativ și modificarea OUG privind alegerea președinților de consilii județene

Un articol de: Redacția B1.ro - 03 Sep 2019, 19:53
UDMR anunță care sunt prioritățile formațiunii în noua sesiune parlamentară: Printre obiective, modificarea Codului Administrativ și modificarea OUG privind alegerea președinților de consilii județene Politică

UDMR a anunțat, marți, care sunt prioritățile formațiunii pentru noua sesiune parlamentară. 

Astfel, reprezentanții partidului au transmis, într-un comunicat de presă, că printre obiectivele pe care le au în vedere se numără modificarea Codului Administrativ. 

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

”Poziția Uniunii este clară în acest sens: «avem nevoie de o administrație publicã mai eficientã și instituții publice care oferã servicii moderne». UDMR va depune, din nou, propunerile sale vizând garantarea drepturilor lingvistice, prevederi care nu se mai regăsesc în versiunea adoptată de Guvern a proiectului de act normativ, dar care au fost adoptate în varianta inițială al parlamentului”, se arată în comunicatul citat. 

Alte proiecte anunțate de UDMR sunt promovarea sprijinirii familiilor, susținerea rolului prevenției în sistemul de sănătate sau promovarea ideii ca redevențele din exploatarea apelor termale și a apelor minerale să vizeze comunitățile locale. 

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

”Totodată, Uniunea va propune ca exploatarea și îmbutelierea apei să se producă într-o manieră sustenabilă pe termen lung. UDMR va propune posibilitatea pentru comunitățile locale să investeascã în obiective balneare și sanitare”, se arată în comunicatul citat. 

De asemenea, UDMR anunță că va propune un mecanism mai eficient pentru despăgubirile în cazul pagubelor și daunelor produse de animalele sălbatice și că va elabora și depune o propunere legislativă care va avea scopul de a soluționa problema sutelor de imobile confiscate de regimul comunist, dar neretrocedate încă bisericilor. 

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

UDMR mai precizează că va propune și abrogarea Ordonanței de Urgență a Guvernului care modifică reglementările privind modul de alegere a președinților de consilii județene.
 Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   UDMR,   Codul Administrativ