Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Udrea lansează pe blog "Bucureştiometrul", un chestionar despre problemele bucureştenilor

Udrea lansează pe blog "Bucureştiometrul", un chestionar despre problemele bucureştenilor

Un articol de: - 03 Apr 2011, 14:29
Udrea lansează pe blog "Bucureştiometrul", un chestionar despre problemele bucureştenilor Foto: evz.ro Politică

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a lansat pe blog "Bucureştiometrul", un chestionar legat de problemele bucureştenilor, anunţând că acesta nu este un anunţ privind candidatura sa la Primăria Capitalei, dar poate fi un răspuns la "atacuri josnice" din partea PNL-PC. "Astăzi am lansat pe blogul meu Bucureştiometrul – un instrument online prin care încerc să aflu, în cel mai interactiv şi transparent mod posibil, care sunt principalele probleme ale Capitalei, în viziunea concetăţenilor mei. Nu, acesta nu este un anunţ că aş candida pentru Primăria Generală, după cum sigur se vor grăbi mulţi să interpreteze, ci un lucru absolut normal pentru preşedintele organizaţiei Bucureşti a PDL", scrie Udrea.

Udrea a precizat că proiectul are o finalitate "clară si practică": problemele semnalate, care îşi vor putea găsi un răspuns, vor avea soluţii ce vor fi cuprinse în Legea Capitalei şi vor contribui la realizarea unui proiect electoral coerent pentru PDL şi pentru candidatul partidului pentru Bucureşti.

"Legea Capitalei nu reprezintă doar gândirea noastră politică pentru Bucureştiul de azi, ci e un demers absolut necesar mai ales pentru Bucureştiul anului 2020, când eu, una, sper să trăiesc intr-o capitală europeană adevarată. Dincolo de orice interes politic meschin, e o lege necesară oricărui primar general care vrea sa faca treabă cu adevarat. Indiferent ce partid il susţine", scrie liderul PDL București.

Udrea îi îndeamnă pe bucureşteni să-şi prezinte problemele prin intermediul chestionarului, pe care ea va încerca să le rezolve.

"Şi, dacă tot suntem online, îmi permit şi un mic joc: imaginează-ţi că nu îi vei spune toate problemele tale Elenei Udrea, ci vecinei tale care, întâmplător, poate sa încerce să rezolve câte ceva. Şi nu te aştepta la promisiuni demagocice de genul «mulţumesc, se va rezolva!». Tot ce vreau este să aflu care sunt priorităţile celor care trăiesc în acelaşi oraş cu mine. Astfel, cu ajutorul Dumneavoastră, cred ca pot fi un preşedinte PDL Bucureşti, un ministru şi un om politic mai bun şi mai eficient", menţionează Udrea.

Udrea a a menționat că demersul său vine ca reacție la atacurile josnice din partea PNL-PC. "Într-un fel, demersul meu e şi un răspuns la atacurile josnice la adresa mea la care, constat cu tristeţe, se coboară câţiva «domni» din alianţa PNL-PC printr-o campanie care, după părerea mea, nu îi onorează. Decizia lor, alegerea lor. Alegerea mea e să comunic deschis, civilizat şi constructiv. Dumneavoastră? Ce alegeţi?", se arată în finalul postării Elenei Udrea.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   blog,   Primaria Municipiului Bucuresti