Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Udrea: Sistemul face orice pentru ca PMP să nu intre în Parlament și Băsescu să nu aibă un rol esențial (VIDEO)

Udrea: Sistemul face orice pentru ca PMP să nu intre în Parlament și Băsescu să nu aibă un rol esențial (VIDEO)

Un articol de: - 05 Oct 2016, 17:53
Politică

M-am răzgândit și am decis să candidez la alegerile parlamentare, după ce am constatat că Traian Băsescu și PMP sunt ținte ale unui atac politic, a declarat Elena Udrea, în emisiunea moderată de Irina Petraru pe B1 TV.

”Referitor la anunțul candidaturii. După arest am vrut să-mi văd de viața privată și să las în urmă perioada în care am făcut politică, dar apoi am fost chemată la DNA pentru cercetări privind finanțarea campaniei din 2009, deși nu eu am condus-o și deși alte acuzații nu au fost verificate pentru că se refereau la domnul Blaga. Am considerat că e un atac politic la adresa lui Traian Băsescu și a PMP. Atunci am luat decizia de a candida pentru că sistemul face orice pentru ca PMP să nu intre în Parlament și Băsescu să nu aibă rol esențial după alegeri. Am decis astfel să abandonaz hotărârea de a nu candida”, a declarat Udrea.

Udrea: Sistemul face orice pentru ca PMP să nu intre în Parlament și Băsescu să nu aibă rol esențial

Întrebată de moderatoare dacă nu încurcă mai mult PMP-ul prin candidatura sa independentă, luând din voturile acestui partid, Udrea a răspuns: ”eu nu am vrut în niciun caz să încurc PMP-ul candidând pe listele lor și asociindu-și imaginea cu mine. E decizia mea și se referă la mine și am vrut să nu afectez PMP apărând pe listele lor”.

”Eu am un mesaj de 12 ani în politică. Nu sunt un politician perfect. Aproape nimic din ce înseamnă viață de apartid nu îmi e străin, dar eu recunosc, spre deosebire de alții care ascund gunoiul sub preș”, a mai spus Elena Udrea, care a precizat că lucrurile nu pot fi schimbate în România doar făcându-i ei dosare.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Udrea,   PMP,   alegeri parlamentare,   Basescu
 
Loading...