Ultraşii din România se revoltă pentru că Florin Iordache a fost comparat cu ei după gestul din Parlament: „Ultrașii muncesc și nu fură, precum Ciordache”

Ultraşii din România se revoltă pentru că Florin Iordache a fost comparat cu ei după gestul din Parlament: Ultrașii muncesc și nu fură, precum Ciordache

Gestul incalificabil al lui Florin Iordache din Parlament când a făcut semne obscene către deputaţii opoziţiei i-au adus acestuia comparaţii cu ultraşii de la fotbal. Acest lucru nu a fost bine primit de către suporteri care au protestat privind atragerea lor în această comparaţie.

Revista Ultra’, dedicată fenomenului ultras , condamnă comparaţia făcută de presă susţinând că aceasta este una jignitoare pentru ei şi atrage atenţia asupra mai multor diferenţe dintre ei şi Florin Iordache, preşedintele comisiei parlamentare care modifică toată legislaţia din justiţie.

„Ca publicație ce se ocupă de promovarea fenomenului ultras și ca o voce importantă a ultrașilor, ne vom permite să spunem că este mai mult decât jignitor ca ultrașii să fie asociați cu un asemenea specimen, Florin Iordache.

În primul rând, majoritatea ultrașilor au studii peste cele ale individului din imagine, făcute la zi, pe când Iordache le are la fără frecvență și la distanță, terminând prima facultate la 25 de ani, a doua la 42 de ani, nelucrând niciodată în domeniile pe care le-a studiat.

În al doilea rând, ultrașii luptă pentru România și nu împotriva ei, precum Iordache.

În al treilea rând, ultrașii muncesc și nu fură, precum Ciordache.

Nu în ultimul rând, ultrașii plătesc salariile lui Iordache și ale politicienilor, și nu Iordache și politicienii pe ale ultrașilor”, arată Revista Ultra’ pe Facebook.
Semnele obscene către reprezentanții opoziției au fost făcute de Florin Iordache după ce deputatul a susținut că PSD va merge mai departe cu modificările legilor din jusție, în ciuda avertismentelor venite din partea Comsiei Europene. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe