Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Un consilier USB o critică pe Firea: "15 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului, fără consultare publică și fără nicio justificare"

Un consilier USB o critică pe Firea: "15 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului, fără consultare publică și fără nicio justificare"

Un articol de: - 14 Aug 2016, 09:39
Un consilier USB o critică pe Firea: "15 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului, fără consultare publică și fără nicio justificare" foto: epochtimes-romania.com Politică

Roxana Wring, consilier local din partea Uniunii Salvați Bucureștiul, a povestit într-o postare pe Facebook cum au loc ședințele de Consiliu Local în PMB.

Roxana Wring susţine că Firea nu face altceva decât să îl recite fara să clipească pe fostul edil Sorin Oprescu, iar ședința Consiliului General nu a fost altceva decât un festival de cheltuire a banului public pentru campania PSD.

„Doamna Firea a început ședința, așa cum ne-a obișnuit deja, cu un discurs politic în care a enumerat binefacerile mandatului PSD care, deși nu a mișcat un fir de praf în două luni, pretinde că a făcut o capitală ca-n povești.

Chiar dacă bucureștenii nu văd și nu simt nimic PSD ar fi construit biserici, spitale, ar fi pus umărul la succesul olimpicilor români, ar fi dat caldură, ar fi dat, ar fi dat. Nu sunt sigură dacă include în acest pomelnic și binefacerile din mandatul PSD al domnului Oprescu, dar îl recită fara să clipească cu ochii atintiți în camerele de luat vederi din fundul sălii.

În ședința de joi a Consiliului General a fost un festival de cheltuire a banului public pentru campania PSD.  15 milioane de lei (3.4 milioane de euro) pentru Catedrala Mântuirii Neamului, fără consultare publică și fără nicio justificare despre cum vor fi folosiți acești bani publici, o sumă nespecificată pentru un teatru despre care nu știm nimic altceva decât că doamna Primar se va ocupa și că va fi ‘temporar’ și 215.000 de lei (48.000 euro) pentru un soclu pe care va fi pus un bust pe care nu l-am văzut și care nu are niciunul dintre avizele cerute de lege pentru amplasarea în Parcul Sala Palatului. Se vor obtine la un moment dat, ne-a asigurat domnul director al Administratiei Patrimoniului si Patrimoniului Turistic. Din fericire, soclul nu a trecut pentru că, spre deosebire de celelalte propuneri, avea nevoie de doua treimi la vot. Unde sunt vremurile de glorie ale dominației USL se va fi întrebat Gabriela Firea, când totul trecea fără nicio piedică.

A fost o ședință de Consiliu General, profitabilă pentru PSD, nu însă și pentru bucureșteni. Pentru ei, binefacerile trebuie să mai aștepte.” a scris, revoltată, pe contul de Facebook, Roxana Wring.

Un consilier USB o critică pe Firea

Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

Citeşte mai multe despre:   PMB,   USB,   Gabriela Firea,   PSD