Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Un lider PSD despre proteste: Nu mă interesează 100.000 de răgălii adunate de undeva (FOTO)

Un lider PSD despre proteste: Nu mă interesează 100.000 de răgălii adunate de undeva (FOTO)

Un articol de: - 02 Feb 2017, 13:02
Un lider PSD despre proteste: Nu mă interesează 100.000 de răgălii adunate de undeva (FOTO) Foto: Nasul.TV Politică

Deși este o situație delicată și tensionată în țară și multă lume încearcă să aplaneze conflictele și face apel la calm, Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, face declarații șocante.

El a spus că va susţine în partid ideea menţinerii actualului guvern, care „să aibă tăria să reziste tuturor manipulărilor”. Liderul social-democraţilor din Vaslui a continuat declarațiile surprinzătoare că el face parte din „aripa talibană” a PSD şi că nu este interesat „nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva”.

„Ideea de a dezbate câteva aspecte legate de situaţia actuală este una foarte bună. Spre deosebire de preşedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a PSD şi nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte uşor să-i recunosc după răgetele pe care le scot şi am înţeles că este o facţiune ultrareacţionară care habar nu are de comportamentul democratic şi de valorile umanitare. Sunt indivizi care se ascund în dosul anonimatului reţelelor de comunicare şi, după părea mea, şi câţiva «antrenori» din instituţiile de represiune caracteristice statului capitalist”, a declarat, joi, preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

„Eu sper ca guvernul popular, care s-a instalat după alegerile din 11 decembrie, să aibă tăria să reziste tuturor manipulărilor pentru că o abdicare în acest moment va da câştig, şi aici utilizez o expresie care nu-mi aparţine mie, ci unui scriitor american prestigios, imbecililor”, a continuat să surprindă Buzatu, potrivit digi24

.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Vaslui,   ministru,   Guvernul Romaniei,   proteste