Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Un pastor baptist îi cere ministrului Apărării să-și dea demisia din Guvern: "Uitați-vă în ochii copiilor dvs și dați-vă demisia sau demascați fărădelegile comise de infractorii travestiți în politicieni"

Un pastor baptist îi cere ministrului Apărării să-și dea demisia din Guvern: "Uitați-vă în ochii copiilor dvs și dați-vă demisia sau demascați fărădelegile comise de infractorii travestiți în politicieni"

Un articol de: - 02 Feb 2017, 22:34
Un pastor baptist îi cere ministrului Apărării să-și dea demisia din Guvern: "Uitați-vă în ochii copiilor dvs și dați-vă demisia sau demascați fărădelegile comise de infractorii travestiți în politicieni" foto: Sursa Zilei Politică

Un cunoscut pastor baptist îi cere ministrului Apărării, Gabriel Beniamin Les, care face parte din aceeași confesiune, să-și dea demisia din Guvern pentru că, fiind un creștin evanghelic, nu se cade să stea printre oameni nedrepți.

Samy Tutac i-a transmis ministrului Apărării că "un creștin evanghelic nu poate gira prin prezența lui un guvern antinațional, antilege și ordine și pentru corupție și fărădelege", potrivit hotnews.ro.


"Stimate domnule ministru,

M-am bucurat când ați fost numit ministru al Apărării din cel puțin două motive. Am înțeles că sunteti crestin evanghelic si ca ati fost student la Timisoara. Cum eu sunt pastor evanghelic in Timisoara e posibil sa ne fi intersectat pe undeva.

Cand am auzit in aceasta dimineata ca un ministru din Guvernul domnului Grindeanu si-a dat demisia, am fost sigur ca dumneavoastra sunteti. Un crestin evanghelic nu poate gira prin prezenta lui un guvern antinational, antilege si ordine si pentru coruptie si faradelege. Am inteles peste cateva minute ca era vorba de colegul dumneavoastra tehnocrat, Florin Jianu, ministrul pentru Mediul de afaceri. Va redau cateva din cuvintele emotionante scrise de domnia sa:

"Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic sa fac in continuare si nu in principal pentru probitatea mea profesionala, pentru ca aici am constiinta curata, ci pentru copilul meu, pentru cum o sa ma uit in ochii lui si ce anume o sa ii spun peste ani. O sa ii spun ca tata a fost un las si a girat actiuni pe care nu le impartaseste sau a ales sa iasa cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!"

Domnule ministru, aveti un nume frumos, Beniamin, care inseamna "Fiul celei drepte". Domnule ministru, dumneavoastra in calitate de crestin evanghelic nu puteti sa patati obrazul lui Cristos stand in mijlocul celor nedrepti. Pana si numele va determina sa va disociati de faradelege si nedreptate.

Domnule ministru, in calitate de pastor evanghelic va rog ganditi-va la onorea lui Cristos, uitati-va, ca si colegul dumneavoastra, in ochii copiilor dumneavoastra si dati-va demisia sau demascati faradelegile comise de infractorii travestiti in politicieni. Stiu ca ati muncit mult sa ajungeti pana aici, dar noi crestinii nu traim numai pentru aici si acum, ci si pentru atunci si acolo.

Dumnezeu sa va binecuvanteze! Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!" , a spus pastorul.

 

Citeşte mai multe despre:   ministru