Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru primăriile de sector (VIDEO)

Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru primăriile de sector (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 15 Apr 2016, 09:50
Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru primăriile de sector (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Nicuşor Dan, lider al Uniunii Salvaţi Bucureştiul, a prezentat echipa cu care va merge la următoarele alegeri. Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru funcția de primar de sector în Capitală, informează B1 TV.

”Pentru sectorul 1 Clotilde Armand , pentru sectorul 2 Antoaneta Bugner, pentru sectorul 3 Roxana Wring, pentru sectorul 4 Dumitru Dobrev, pentru sectorul 5 Florin Grigorescu și pentru sectorul 6 Mihai Daneș. Vă aducem în fața niște oameni care sunt competenți în meseria lor. Oricare dintre ei ar putea să profeseze în lumea asta, e o alegere că au ales să trăiască în România”, a anunțat Nicușor Dan.

Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru primăriile de sector

Uniunea Salvați Bucureștiul și-a lansat candidații pentru funcția de primar de sector, ocazie cu care liderul formatiunii a anunţat care sunt principalele direcţii pe care partidul le are în vedere. El a precizat că își propune rezolvarea a trei probleme importante pentru București, şi anume transportul, încălzirea termică şi activitatea culturală.

Întrebat despre viziunea sa privind implementarea proiectelor fără a beneficia de o susţinere politică, Nicuşor Dan a spus că edilul șef al Capitalei poate să vină în fața consilierilor cu proiecte. Iar dacă acestea nu vor fi votate, atunci banii vor rămâne "la buget".

Citeşte mai multe despre:   lansare,   candidati