Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică USR a elaborat proiectul de lege care abrogă pensiile speciale pentru parlamentari: Îl invităm și pe domnul Dragnea să semneze

USR a elaborat proiectul de lege care abrogă pensiile speciale pentru parlamentari: Îl invităm și pe domnul Dragnea să semneze

Un articol de: - 26 Apr 2017, 14:45
Foto: usb.ro Politică

USR a elaborat proiectul legii de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari. În acest context, deputatul USR Cristian Seidler l-a îndemnat pe Liviu Dragnea să semneze și el proiectul, dat fiind că, înainte de încheierea legislaturii trecute, șeful PSD a susținut că și-a prezentat demisia tocmai pentru că nu este de acord cu această pensie specială și nu dorește să beneficieze de ea.

 "Proiectul este semnat de toți deputații și senatorii USR. Și avem o invitație publică de făcut. Avem nevoie de semnătura domnului Liviu Dragnea pe care îl invităm alături de noi, să fie co-inițiator al acestui proiect de lege dintr-un motiv foarte simplu. Dânsul, în legislatura anterioară, și-a dat demisia din funcția de deputat, cu câteva zile înainte de terminarea mandatului, tocmai pentru a nu se încadra în prevederile acestei legi și nu a fi beneficiar. Mi s-ar părea corect să semneze și Liviu Dragnea. Îi vom da un termen de circa două săptămâni pentru a avea timp să citească proiectul nostru de lege", a explicat deputatul USR Cristian Seidler, citat de dcnews.ro.

Acesta a insistat că demersul Uniunii nu este un gest de imagine: ”chiar ne dorim să treacă acest proiect de lege".

Seidler a mai susținut că proiectul vizează doar pensiile speciale ale parlamentarilor și că va fi depus chiar dacă Dragnea va refuza să-l semneze.

Citeşte mai multe despre:   USR,   proiect de lege,   Liviu Dragnea
 
Loading...