Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică USR, subiectul unor noi controverse. Fost lider al unei organizații locale: USR se transformă în PSD! Cerem transparența promisă din partea USR

USR, subiectul unor noi controverse. Fost lider al unei organizații locale: USR se transformă în PSD! Cerem transparența promisă din partea USR

Un articol de: Traian Avarvarei - 04 Mai 2020, 22:30
USR, subiectul unor noi controverse. Fost lider al unei organizații locale: USR se transformă în PSD! Cerem transparența promisă din partea USR Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

USR este subiectul unor noi controverse. Fostul lider al oganizației din Deva, Adrian Moldovan, exclus din partid în octombrie 2019 acuză, într-o postare pe Facebook, că USR s-a transformat în PSD. 

Acesta susține că membrii formațiunii au promis transparență și integritate, dar nu s-au ținut de cuvânt, ci au ”executat” persoanele incomode din partid și ”au promovat impostorii”. 

USR se transformă în PSD! Oprește-i!

Au promis transparență acum 10 luni și nu s-au ținut de cuvânt.
Au spus că sunt altfel și nu s-au ținut de cuvânt.
Au spus #FărăPenali în USR și nu s-au ținut de cuvânt.

Au executat membrii incomozi în loc să-i țină aproape.
Au promovat IMPOSTORII în locul PROFESIONIȘTILOR.

AJUNGE!”, a scris Moldovan pe Facebook.

Acuzațiile sale se îndreaptă mai ales înspre echipa Barna. Astfel, Adrian Moldovan amintește de sancționarea ”avertizorilor de integritate” și faptul că partidul nu și-a asumat intrarea la guvernare.

USR este probabil ultima șansă a noastră de a avea un partid curat în România. La început, totul a fost frumos, a curs lapte și miere, am fost în stradă alături de ei și pentru ei.

Între timp, conducerea USR, în speță Echipa Barna, a fost implicată în mai multe scandaluri printre care amintim sancționările abuzive ale unor AVERTIZORI DE INTEGRITATE, lipsă de transparență față de solicitările pe legea 544 ale membrilor și nonmembrilor USR, neasumarea intrării la guvernare, derapajele Președintelui USR Dan Barna sau ale deputaților Claudiu Năsui sau Iulian Bulai, LIPSA JUSTIȚIEI în partidul #ProJustiție. Ce ironie!

Dacă ești membru sau simpatizant USR sau poate chiar membru al altui partid căruia îi place concurența benefică pe scena politică românească, semnează și distribuie petiția Declic.

Cerem TRANSPARENȚA PROMISĂ din partea USR!”, a mai susținut acesta, solicitând astfel semnarea unei petiții în acest sens.

Amintim în acest context că recent, liderul USR, Dan Barna a fost acuzat că își trădează propriul partid, în avantajul colegilor de alianță, cei de la PLUS. Mai precis, Simona Spătaru, candidata PLUS la Primăria Sectorului 4, ar încerca să-l îndepărteze pe USR-istul Antonio Andrusceac de pe listele de consilieri. Iar Barna o susține, potrivit unor surse din cadrul partidului, citate de B1.RO.

USR, subiectul unor noi controverse. Fost lider al unei organizații locale: USR se transformă în PSD! Cerem transparența promisă din partea USR

Citeşte mai multe despre:   USR,   Dan Barna