Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Valeriu Streleț a discutat cu Victoria Nuland despre problemele cu care se confruntă Republica Moldova

Valeriu Streleț a discutat cu Victoria Nuland despre problemele cu care se confruntă Republica Moldova

Un articol de: - 01 Oct 2015, 14:55
Valeriu Streleț a discutat cu Victoria Nuland despre problemele cu care se confruntă Republica Moldova Foto: B1.ro Politică

Valeriu Streleț, Premierul Republicii Moldova, aflat în Statele Unite cu ocazia Adunării Generale a ONU, a avut o întrevedere cu Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene și eurasiatice al secretarului de stat al SUA.

Cei doi au deiscutat pe mai multe subiecte, precum soluțiile pentru depășirea provocărilor cu care se confruntă acum Republica Moldova, acțiunile preconizate de autoritățile de la Chișinău și sprijinul ce ar putea fi acordat de Statele Unite în promovarea rapidă a reformelor necesare.

Securitatea energetică a Basarabiei a fost alt subiect important pe care cei doi l-au dezbătut și au fost abordate o serie de aspecte legate de problematica transnistreană și securtatea din zonă, potrivit Agerpres.

Streleț a vorbit cu Nuland și despre intenția guvernului său de a negocia un nou acord cu FMI. Acest subiect va fi discutat și cu membrii Fondului, joi, când Premierul Republicii Moldova, se va întâlni cu reprezentanții acestei insituții financiare.

Citeşte mai multe despre:   victoria nuland,   ONU,   FMI,   discutii