Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Valeriu Tabără: Nu se poate să n-ai o analiză şi să nu vezi că seceta va afecta agricultura

Valeriu Tabără: Nu se poate să n-ai o analiză şi să nu vezi că seceta va afecta agricultura

Un articol de: B1 TV - 12 Aug 2012, 15:26
Valeriu Tabără: Nu se poate să n-ai o analiză şi să nu vezi că seceta va afecta agricultura Foto: oradetimis.oradestiri.ro Politică

Nu doar canicula a distrus agricultura din acest an, ci şi superficialitatea Excutivului USL! Este părerea fostului ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, care a declarat că, pe mii de hectare de teren, sistemele de irigaţii pot fi puse în funcţiune la orice oră, întrucât contractele au fost deja stabilite.

Fostul ministru l-a criticat dur pe Daniel Constantin, despre care a declarat ,că nu avea nimic altceva de făcut , decât să pună în aplicare proiectele lăsate pentru fermieri de către vechea guvernare.

”Modul cum a fost privită activitatea din agricultură a fost de o superficialitate pe care n-am mai întâlnit-o după 1990. Nu se poate să nu ai o analiză începând cu luna aprilie, mai şi iunie şi să nu vezi că seceta afectează producţia agricolă mai ales la culturile de primăvară. România dispune la această dată de circa 1,4 mil de hectare de sisteme de irigaţii funcţionale, din cele 3,2 mil. Din acestea, 740 de mii de hectare pot fi puse în funcţiune oricând” a arătat Tabără.

Valeriu Tabără l-a atacat dur şi pe actualul ministru al Agriuclturii, Daniel Constatntin.

”Cine conduce Ministerul Agriculturii, pentru că am înţeles că a delegat toate drepturile de semnătură” s-a revoltat Valeriu Tabără.

Valeriu Tabără critică Ministerul Agriculturii
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Daniel Constantin,   agricultura,   seceta