Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Valeriu Zgonea, încă o palmă din partea PSD. Fostul șef al Camerei Deputaților, înlocuit la Comisia pentru Afaceri Europene

Valeriu Zgonea, încă o palmă din partea PSD. Fostul șef al Camerei Deputaților, înlocuit la Comisia pentru Afaceri Europene

Un articol de: - 21 Iun 2016, 16:08
foto: stareapresei.ro Politică

Valeriu Zgonea, fostul președintel al Camerei Deputaților, a mai primit o palmă din partea foștilor săi colegi din Partidul Social Democrat. Acesta a fost retras din Camera Deputaților din Comisia pentru Afaceri Europene, unde era membru, și mutat în Comisia pentru Drepturile omului, arată agerpres.ro.

Cel care a luat locul lui Zgonea este Florin Pâslaru, liderul de grup al PSD din Camera Deputaților.

"Conform propunerii din partea grupului PSD privind componența Comisiei pentru afaceri europene, aici intră domnul Florin Pâslaru în locul domnului Valeriu Zgonea. S-a stabilit în legătură cu locurile care erau disponibile la trei comisii, cea pentru drepturile omului, administrație și industrii, pentru deputații neafiliați, s-a stabilit că deputatul neafiliat, domnul Zgonea, intră la Comisia pentru drepturile omului întrucât la drepturile omului au fost cele mai puține locuri ocupate. E ceva normal, care trebuia stabilit. Biroul permanent este cel care stabilește comisiile pentru deputații neafiliați", a explicat secretarul Camerei, Niculae Mircovici, la finalul ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților.

În acest conext, Zgonea așteaptă răspunsul Curții Constituționale în legătură cu legalitatea revocării sale de la șefia Camerei Deputaților.

Citeşte mai multe despre:   Valeriu Zgonea,   PSD,   Camera Deputatilor
 
 
 
Loading...