Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vandalism electoral: Corturile de campanie instalate de PMP pe raza municipiului Alba Iulia, tăiate (FOTO, VIDEO)

Vandalism electoral: Corturile de campanie instalate de PMP pe raza municipiului Alba Iulia, tăiate (FOTO, VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 13 Aug 2020, 12:02
Vandalism electoral: Corturile de campanie instalate de PMP pe raza municipiului Alba Iulia, tăiate (FOTO, VIDEO) Foto: PMP Alba Politică

A început vandalismul electoral. Corturile de campanie instalate de Partidul Mișcarea Populară (PMP) pe raza municipiului Alba Iulia au fost tăiate. Actul de vandalism care a produs deteriorarea corturilor de campanie s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, anunță un comunicat al PMP.

  

Corturile de campanie ale PMP Alba Iulia au fost tăiate

 


 

Corturile de campanie instalate de Partidul Mișcarea Populară (PMP) pe raza municipiului Alba Iulia au fost tăiate, a anunțat, joi, conducerea centrală a PMP.

“Anticipam că va fi o campanie murdară și a început!

Când partidele politice ar trebui să fie preocupate de construcții (nu doar ca mesaj frumos pe afișe electorale), când ar trebui să pornească proiectele mari de infrastructură, proiecte atât de necesare ca să putem trece la un alt nivel, ele continuă aceleași practici mizerabile, fac politica anilor '90 folosindu-se de mijloace ce arată nimicnicia unor lideri de 2 lei și a unor echipe așijderea.

Am constatat că noaptea trecută au fost tăiate efectiv corturile instalate de Partidul Mișcarea Populară pe raza orașului Alba Iulia. Dana Budeanu A IZBUCNIT ÎN LACRIMI în direct la TV. ULUITOR, ce s-a întâmplat

Într-un oraș civilizat și smart așa cum se dorește a fi acest oraș, nu au cum să existe asemenea episoade. Venim în administrație cu proiecte reale, venim cu crezul că sumele atrase și cheltuite din fiecare buget al fiecărei primării va fi justificat transparent, venim ca parteneri de nădejde pentru obiectivele oamenilor din acest municipiu”, transmite PMP.


 


 

PMP: Înțelegem că deranjăm, dar locuitorii vor da votul final

 

 

Reprezentnații PMP Alba le reamintesc cetățenilor că ei sunt cei care vor da votul final, în pofida deranjului creat de opoziție. Aceștia mai spun că principalul lor scop este să reprezinte cât mai bine nevoile locuitorilor orașului și pe cele ale românilor, la alegerile legislative.

“Indiferent de mijloacele prin care unii înțeleg să ne pună piedici, noi ne vom lupta și la alegerile locale și la cele parlamentare să reprezentăm cât mai bine și cu profesionalism tinerii acestui județ care au nevoie de un viitor sigur aici, care au nevoie să aibă pentru ce rămâne, îi vom sprijini pe părinții și pe bunicii lor să aibă un trai mai bun tot aici.

Vom face toate demersurile necesare pentru ca cei care au comis astfel de fapte să plătească și pentru ca cei care își desfășoară activitățile politice și de campanie cu bună credință și dăruire să nu mai treacă prin așa ceva.

Rușinea este a celor care se coboară la huliganism, la acte de distrugere, la jigniri. Astfel de fapte nu vor rămâne netaxate de electorat”, se mai arată în comunicatul Partidului Mișcarea Populară.

La Consiliul Județean Alba, din partea PMP va candida Clement Negruț, iar la Primărie Marius Adrian Hațegan.

Citeşte mai multe despre:   PMP,   Stiri Alba Iulia,   alegeri locale 2020