Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vanghelie: Îl invit pe Blaga la o discuţie tête-à-tête, cu presa de faţă

Vanghelie: Îl invit pe Blaga la o discuţie tête-à-tête, cu presa de faţă

Un articol de: - 28 Mar 2011, 22:57
Vanghelie: Îl invit pe Blaga la o discuţie tête-à-tête, cu presa de faţă Foto: b1.ro Politică

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie l-a invitat, luni, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, la o discuţie tête-à-tête, dar cu presa de faţă, despre corupţia din administraţia locală.

"Îl invit pe domnul Blaga, că este un mare reformator, să avem o discuţie,dacă are curaj, despre corupţia din Ministerul de Interne, despre corupţia de la Primăria sectorului 5, despre corupţia de la Primăria Capitalei, despre corupţia din guvernul Boc, despre tot ce ştie, despre dosarele dânsului şi despre implicarea lui Marian Vanghelie în anumite dosare. Îl invit la o discuţie tête-à-tête, cu presa de faţă, să vedem cine are probleme şi unde, să mă întrebe oficial, că am şi eu multe oficial să îi spun", a declarat Vanghelie.

Se pare că vicepreşedintele PSD nu este familiarizat cu sensul expresiei pe care o foloseşte atunci când îl invită pe Vasile Blaga la o discuţie "între patru ochi", dar cu presa de faţă.

Vanghelie l-a acuzat, luni, pe secretarul general al PDL că ar fi fost informator al fostei Securităţi, spunând: "Este vorba de reformatorul PDL, domnul Vasile Blaga? Eu l-aş întreba pe domnul preşedinte al României, Traian Băsescu, dacă cumva ştie că domnul Blaga este un informator?". 

Întrebat dacă Vasile Blaga este "regina" corupţiei din vămi, vicepreşedintele PSD a răspuns: "Eu cred că domnul Blaga are multe probleme şi s-a tot discutat de dânsul, l-am tot cocoloşit, l-am tot împăiat, l-am despoiat. Când îl facem că are 80 de ani, când îl facem reformator de 25 de ani. Dacă tot vrea să fie marele om care discută cu americanii despre noi şi le dă informaţii false, să ne spună de problemele lui. Le-a spus celor din America de dosarele pe care le are? Le-a spus cu ce s-a ocupat în perioada dinainte de Revoluţie? E foarte important".

Prezent luni la sediul PSD, Marian Vanghelie a izbucnit în lacrimi după ce eurodeputatul Adrian Severin şi-a anunţat demisia din partid.


Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   Marian Vanghelie,   PSD,   PDL,   demisie,   coruptie,   adrian severin