Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Gluma lui Ponta are un grăunte de adevăr. În România, Gaddafi au fost Ponta și Antonescu

Vasile Blaga: Gluma lui Ponta are un grăunte de adevăr. În România, Gaddafi au fost Ponta și Antonescu

Un articol de: - 03 Sep 2012, 13:58
Vasile Blaga: Gluma lui Ponta are un grăunte de adevăr. În România, Gaddafi au fost Ponta și Antonescu Foto: mediafax.ro Politică

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat că gluma făcută de premierul Victor Ponta la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române a fost foarte bine înțeleasă și chiar există puțin adevăr în afirmația făcută.

Blaga a precizat că asemănarea României cu Libia de către Victor Ponta se apropie de adevăr.

„Până la urmă există un pic de adevăr aici, adevărul este că într-adevăr a încercat lovitura de stat încercând să-şi acapareze instituţiile statului în mod nedemocratic, iar pe de altă parte putem spune că există o mare asemănare, îmi pare rău că trebuie să o fac, între România şi Libia din momentul lui Gaddafi numai că Gaddafi în România a fost dânsul şi cu Antonescu“, a mai spus Vasile Blaga.

Premierul Victor Ponta a declarat la Palatul Parlamentului că a observat o situație care seamănă cu ce s-a petrecut în Libia în urmă cu ceva timp.

„Dacă pot să fac o anumită glumă, şi sper să fiu bine înţeles, în ultima perioadă am văzut o situaţie care semăna cu ceea ce am văzut în Libia cu ceva timp. Opoziţia din ţară cerea partenerilor externi să bombardeze ţara ca să arate că lucrurile nu merg bine“, a precizat Ponta.

Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   Victor Ponta