Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Guvernul alternativ al PDL va avea mai puţine ministere

Vasile Blaga: Guvernul alternativ al PDL va avea mai puţine ministere

Un articol de: - 23 Sep 2013, 12:05
Politică

Guvernul alternativ al PDL va avea un număr de ministere "mult mai mic" decât actualul executiv, a declarat luni, președintele partidului, Vasile Blaga.

„Da, guvernul alternativ al PDL are un număr de ministere mult mai mic. Cine îşi poate permite să aibă un guvern mamut cu 27 de ministere? Numai în România s-a văzut, în Germania ajung 15. Vedeţi că doamna Merkel a câştigat detaşat alegerile într-o criză, făcându-şi datoria faţă de Germania cu un guvern de 15 persoane", a precizat Blaga, potrivit Mediafax.

Președintele partidului a mai spus că guvernul alternativ al PDL, al cărui prim-ministru este Cătălin Predoiu, va fi prezentat după şedinţa BPN al PDL.

"Guvernul alternativ va avea sarcini precise de a monitoriza exact activitatea guvernului, care, iată, nu-şi îndeplineşte nicio obligaţie, un guvern lipsit de performanţă, un guvern care duce România în sărăcie, nu creează locuri de muncă, nu reuşeşte să-şi rezolve nici măcar încasările la bugetul de stat. Convingerea noastră este că viitoarea rectificare de altfel va fi negativă şi de data asta şi vor fi tăiate şi puţinul de investiţii care au mai rămas în activitatea guvernului", a adăugat Blaga.

Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   Catalin Predoiu,   ministri
 
Loading...