Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga, în ședința pentru învestitura noului Guvern: Premierul vine cu și mai mulți miniștri cu probleme de integritate și ne cere să îi investim

Vasile Blaga, în ședința pentru învestitura noului Guvern: Premierul vine cu și mai mulți miniștri cu probleme de integritate și ne cere să îi investim

Un articol de: - 21 Dec 2012, 17:48
Vasile Blaga, în ședința pentru învestitura noului Guvern: Premierul vine cu și mai mulți miniștri cu probleme de integritate și ne cere să îi investim Politică

Președintele PDL Vasile Blaga a susținut, vineri, în cadrul ședinței pentru învestirea noului Guvern, că PDL nu îi va da votul de încredere unui ”Cabinet mamut”.

”Nu vom susține o structură lipsită de viziune strategică. Respectăm votul din 9 decembrie, dar PDL nu poate să-și dea girul pentru o guvernare născută din manipulare. Nu văd niciun motiv pentru care să susținem Guvernul Ponta 2, după cum nu văd niciun motiv să fi girat Guvernul Ponta 1. Am spus în 7 mai că nu credem în garanțiile Guvernului Ponta, am spus atunci că viziunea de stânga va conduce la o răvășire a sistemului, cu rezultate nefaste. În același timp, ne-am exprimat îndoiala cu privire la competența și integriatea unor membrii ai Cabinetului și, din păcate, am avut dreptate 100%”, a declarat liderul PDL.

Acesta s-a arătat surprins de cabinetul cu care vine Victor Ponta, spunând că prim-ministrul ”vine cu și mai mulți oameni cu probleme de integritate și ne cere să îi învestim”.

Adresându-se direct lui Victor Ponta, Blaga a completat: ”Ați spus atunci, citez, că populația României așteaptă respectarea legilor, a deciziilor instanțelor de judecată și v-ați angajat să aduceți respectarea legii pe primul loc în actul de guvernare. La nicio lună de la acel discurs, ați făcut exact pe dos. Ați răstălmăcit Constituția, ați încălcat în picioare democrația”.

”Domnule actual premier Ponta, ați spus în toți acești ani că USL-iștii sunt românii buni, iar PDL-iștii - românii răi. Acum veniți și spuneți că austeritatea va continua. Ați câștigat alegerile mințind, v-ați folosit de durerile oamenilor în scop electoral”, a mai adăugat Blaga.

În final, lideul PDL a anunțat că partidul pe care îl conduce ”va rămâne în opoziție și va sancționa ferm orice derapaj de la democrație și va apăra instituțiile statului”.

Blaga despre noul Cabinet Ponta 2: Nu vom vota un Guvern mamut
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   Parlamentul Romaniei,   Victor Ponta,   vot,   PDL,   USL,   Guvern