Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Memorandumul solicitat de Guvern nu are forță de lege

Vasile Blaga: Memorandumul solicitat de Guvern nu are forță de lege

Un articol de: - 10 Aug 2012, 13:33
Vasile Blaga: Memorandumul solicitat de Guvern nu are forță de lege Politică

Președintele PDL Vasile Blaga  a declarat vineri că memorandumul solicitat de Guvern nu are forță de lege și a precizat că primarii PDL nu vor încălca legea.

”Memorandumul încearcă să schimbe realitatea electorală a României și demonstrează că USL acționează în continuare în dispreț față de lege, Constituție și orice normă democratică„ a spus Blaga.

”Primarii PDL nu vor fi părtași la înclălcarea legii și a unei decizii a CCR. Primarii PDL vor transmite exact listele electorale solicitate de CCR, acele liste actualizate până la data de 11 iulie potrivit legii” a mai anunțat el, menționând că acțiunea guvernului nu are bază legală.

”USL nu poate scoate niciuna din cele două categorii din listele electorale permanente” susține liderul PDL, un demers care doar vrea să derute CCR.

Guvernul a inițiat un memorandum pentru conceperea unor tabele nominale în fiecare localitate, în scopul stabilirii numărului de cetățeni de pe listele electorale permanente, o alternativă la mini-recensământul inițial. În acest fel, USL dorește excluderea din liste a unor categorii de persoane (Detaliii AICI).

Blaga, despre memorandum

Embed:

Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   liste electorale