Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Obiectivul lui Victor Ponta este acapararea instituțiilor. Dovedește o sete de putere nemăsurată

Vasile Blaga: Obiectivul lui Victor Ponta este acapararea instituțiilor. Dovedește o sete de putere nemăsurată

Un articol de: - 03 Iul 2012, 13:20
Vasile Blaga: Obiectivul lui Victor Ponta este acapararea instituțiilor. Dovedește o sete de putere nemăsurată Politică

Președintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat marți în Parlament că acțiunile actualei guvernări arată o „dorință clară de suspendare a democrației și a statului de drept”. Acesta spune că obiectivul premierului Victor Ponta este acapararea instituțiilor.

„Ce ați făcut dumneavoastră în această perioadă de guvernare este extrem de grav și arată o dorință clară de suspendare a democrației și a statului de drept.
Consecințele sunt pe măsură. Prin comportamentul dvs, declarațiile dvs și unele decizii de Guvern pe care le-ați luat arătați că obiectivul este acapararea instituțiilor democratice și acapararea statului de drept. Nu am văzut nicio măsură pentru români, pentru creșterea numărului de locuri de muncă”, a declarat Blaga.

Liderul PDL a reiterat faptul că premierul a reprezentat România la Bruxelles fără să fi fost mandatat în acest sens.

„Domnule Ponta, ne-ați prezentat azi un fel de raport, că ați fost la Bruxelles, însă nu ați spus că ați încălcat grav Constituția României, ați deschis calea către anarhie. Acesta este mesajul adresat românilor și dus la Bruxelles. Numai dvs vă bucurați de Europa, pe români doriți să-i scoateți din Europa. Urmând exemplul dvs, mâine cetățenii o să spună că nu mai respectă nicio lege pentru că premierul a arătat că nu trebuie respectate”, a mai spus Blaga.

Președintele Senatului i-a cerut încă o dată demisia premierului, pentru acuzațiile de plagiat.

„Dovediți o sete de putere nemăsurată. Vă atrag atenția că este momentul să vă opriți acum cât se mai poate. Să vă opriți să mai faceți de râs România. Comportamentul și deciziile dvs arată că visați o altă lume, de care românii s-au desprins în decembrie 1989. Faptul că dvs ați plagiat este demonstrat de oameni a căror integritate este demonstrată și respectată. Am să vă spun că trebuie să demonstrați că aveți demnitate, prezentându-vă demisia de onoare, așa cum i-ați cerut-o domnului Mang
, a conchis Blaga.

Blaga: Ponta dovedește o sete de putere nemăsurată
Embed:


 

Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   Parlamentul Romaniei,   Victor Ponta,   plagiat,   demisie