Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: PDL va fi prezent în plen, trebuie să se ia act de decizia Curții Constituționale

Vasile Blaga: PDL va fi prezent în plen, trebuie să se ia act de decizia Curții Constituționale

Un articol de: - 27 Aug 2012, 13:46
Vasile Blaga: PDL va fi prezent în plen, trebuie să se ia act de decizia Curții Constituționale Politică

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni la Palatul Parlamentului că liderii PDL vor participa la sesiunea extraordinară pentru a lua act de decizia Curții Constituționale privind referendumul.

"Colegiul PDL consideră că astăzi trebuie să înceteze toate această acțiune politică de atâtea luni de zile care a făcut doar rău României, practic să ia act Parlamentul la decizia CCR și președintele Traian Băsescu să se întoarcă la Cotroceni." a declarat Vasile Blaga.

Președintele PDL a declarat că speră să fie cvorum în Parlament. "Convingerea mea este că vor fi echilibraţi şi că nu vor face şi mai mult rău României", a spus liderul PDL.

Totodată, președintele PDL a făcut apel către toți politicienii pentru a rezolva situația crizei economice.

"Politicienii să se așeze la aceeași masă și să găsească soluții pentru ieșirea din această criză economică spre care ne îndreptăm foarte tare." a mai declarat Vasile Blaga.

Președintele PDL a mai declarat că a primit mandat din partea Colegiului Director, în unanimitate, pentru a continua discuţiile în vederea constituirii alianţei de centru-dreapta, precizând că acest obiectiv trebuie atins cât mai repede cu putinţă.

Tot astăzi, liderii PDL vor participa și la ședința în care se va discuta nominalizarea viitorului Avocat al Poporului. Nominalizarea PDL a fost transmisă liderilor de grupuri, propunerea democrat-liberalilor fiind fostul Avocat al Poporului, Gheorghe Iancu. 

Vasile Blaga: PDL va fi luni în Plenul Parlamentului
Embed:Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   cvorum,   CCR,   PDL