Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: „Ponta și Antonescu nu pot împărți românii în buni și răi, din care 7,5 milioane sunt buni”

Vasile Blaga: „Ponta și Antonescu nu pot împărți românii în buni și răi, din care 7,5 milioane sunt buni”

Un articol de: - 31 Iul 2012, 11:31
Vasile Blaga: „Ponta și Antonescu nu pot împărți românii în buni și răi, din care 7,5 milioane sunt buni” Politică

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat marți că Victor Ponta și Crin Antonescu nu pot împărți populația României în buni și răi, ci trebuie să accepte coabitarea cu președintele României, pentru o mai bună guvernare.

„Este posibilă coabitarea, este necesară între principalele forțe politce. Vine FMI acum și nu prea și-au făcut temele. Să se uite la secetă, că toate investițiile sunt oprite ca să poată plăti pensiile și salariile. Nu pot împărți Potna și Antonescu populația României în buni și răi: buni 7,5 milioane, restul răi”, a spus Blaga.

În ceea ce privește rezultatul final privind prezența la vot la referendum, acesta a spus că va fi exact așa cum PDL a calculat, adică 46,26%.

„Rezultatele finale vor fi date mâine. Votul final va fi de 46,26%, cum am spus noi. Deocamdată e 46,23%  și vor mai fi vreo 30 de secții în Olt unde au votat băieții 140%”, a mai spus Blaga.

Blaga: Prezența la vot finală va fi de 42,26%
Embed:
 

Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   Victor Ponta,   Crin Antonescu,   referendum,   vot