Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Ponta şi Crin nu se despart, îi leagă ciolanul. Câinele nu pleacă de la abator

Vasile Blaga: Ponta şi Crin nu se despart, îi leagă ciolanul. Câinele nu pleacă de la abator

Un articol de: - 19 Sep 2013, 17:38
Vasile Blaga: Ponta şi Crin nu se despart, îi leagă ciolanul. Câinele nu pleacă de la abator Foto: rnews.ro Politică

Liderul PDL Vasile Blaganu crede în despărţirea dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu.

Preşedintele democrat-liberalilor spune că pe cei doi lideri USL "îi leagă ciolanul", iar "câinele nu pleacă de la abator".

"Câinele nu pleacă de la abator. Ciolanul îi leagă, îi leagă funcţii cu nemiluita în deconcentrate, şi eu mă rog să-i ţină Dumnezeu împreună, pentru că împreună vor trebui să plătească pentru toate promisiunile neonorate din campanie", a spus Vasile Blaga, potrivit Mediafax.

Vasile Blaga spune că România a devenit campioană europeană doar la inflaţie şi la scăderea puterii de cumpărare, nu la facilităţi create investitorilor sau crearea de oportunităţi care să genereze noi locuri de muncă.

"Vorbeau de un milion de locuri de muncă în patru ani, regula de trei simplă ar fi trebuit să creeze deja peste 250.000 de locuri de muncă, pentru că guvernează de un an şi jumătate, dar ei nu sunt în stare să păstreze nici locurile de muncă pe care le-au moştenit. Suntem vicecampioni europeni la inflaţie şi campioni europeni la scăderea puterii de cumpărare a românilor. Toate astea sunt realizări, în ghilimele, ale unui Guvern care nu înţelege că trebuie să ia măsuri de impuls în economie şi în principal de scădere a fiscalităţii pentru că, din păcate, presiunea fiscală pe angajatorul român e cea mai mare din Europa", a mai spus Vasile Blaga.

Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   Victor Ponta,   Crin Antonescu