Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Prezență la vot de 46,8% la ora 23.00

Vasile Blaga: Prezență la vot de 46,8% la ora 23.00

Un articol de: - 29 Iul 2012, 23:57
Vasile Blaga: Prezență la vot de 46,8% la ora 23.00 Foto: ghimpele.ro Politică

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat duminică, după încheierea votului pentru referendum, că s-a înregistrat o prezență la urne de 46,8% la ora 23.00, potrivit unui exit poll al PDL.

Cu puțin timp înainte de anunțarea rezultatelor sondajului PDL, Vasile Blaga a ținut să le mulțumească românilor care nu s-au prezentat la vot duminică, precum și celor care l-au susținut pe președinte în timpul campaniei electorale.

Mulţumesc românilor care ne-au înţeles mesajul, pentru că de fapt n-a fost un vot aici pentru preşedinte, pentru Traian Băsescu, a fost un vot pentru democraţie. Le mulţumesc tuturor colegilor care sunt aici şi cu care am fost în această campanie electorală, şi le mulţumesc şi tuturor colegilor mei care mai au mult de lucru în noaptea asta, până spre 4-5 când trebuie să terminăm numărătoarea, cum am făcut-o de fiecare dată. Nu în ultimul rând îi mulţumesc şi domnului preşedinte pentru mesajul extrem de clar că trebui până la urmă să ne aşezăm cu toţii la masă şi să gândim o Românie europeană, o Românie de care tuturor să fim mândri în lunile şi anii următori, vă mulţumesc mult”, a spus Blaga.Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   referendum