Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Schimbările operate de Guvern și de majoritatea parlamentară nu sunt întâmplări sau coincidențe

Vasile Blaga: Schimbările operate de Guvern și de majoritatea parlamentară nu sunt întâmplări sau coincidențe

Un articol de: - 04 Iul 2012, 12:15
Politică

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că toate acțiunile politice ale USL de până acum vizează subordonarea Justiției într-o acțiune fără precedent  în România post-revoluționară și favorizează posibilitatea ca USL să întreprindă în continuare acte ilegale.

”PDL nu va ace niciodată, alături de USL pasul spre suprimarea democrațieie din România” a declarat Vasile Blaga.

”Schimbările operate de Guvern și de majoritatea parlamentară nu sunt întâmplări sau coincidențe. Acțiune au început cu preluarea Montorului Oficial. În acest fel Guvernul poate manipula publicarea sau nepublicarea deciziilor Parlamentului„ a arătat Blaga.

Potrivit lui Blaga, Guvenul reunit miercuri va emite o OUG care va reduce atribuțiile Curții Constituționale. De asemenea, revocarea Avocatului Poporului, marți, înseamnă eliminarea ultimei piedici în calea Gvernului de a emite acte ilegale.

USL, Victor Ponta, Crin Antonescu, au atacat și blocat pe rând instituții ale statului. Aceste acțiuni nu au precedent în ultimii 22 de ani” a spus Blaga.

Toate aceste acțiuni vizează subordonara Justiției, spune Blaga, pentru că membrii USL ”se simt în siguranță doar în afara legii” și au ca efect ignorarea adevăratelor probleme ale României, respectiv, șomajul, scumpirea nivelului de trai sau plagiatul lui Victor Ponta.

Blaga: Acțiunile Guvernului nu sunt întâmplătoare
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   monitorul oficial,   avocatul poporului,   somaj,   plagiat
 
 
 
Loading...