Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Sper din tot sufletul să avem un candidat la prezidențiale pe care și Băsescu să vrea să-l voteze (VIDEO)
Exclusiv

Vasile Blaga: Sper din tot sufletul să avem un candidat la prezidențiale pe care și Băsescu să vrea să-l voteze (VIDEO)

Un articol de: - 28 Mai 2014, 22:12
Vasile Blaga: Sper din tot sufletul să avem un candidat la prezidențiale pe care și Băsescu să vrea să-l voteze (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Liderul PDL Vasile Blaga spune își dorește ca și președintele Băsescu să-l voteze pe candidatul desemnat de PNL și PDL pentru prezidențiale.

„Băsescu a avut un rol extrem de important în ceea ce a însemnat parcursul statului român și suntem profund recunoscători. A avut un merit deosebit și la formarea PDL. Opțiunea lui a fost alta și am respectat-o. Dar de aici și până acolo, că nu avem voie să gândim cu capul nostru, este altă discuție. Nu îi cerem voie să acționăm într-o construcție cu PNL. Eu am fost mereu un om liber. Nu întotdeauna am fost de acord cu președintele”, a spus Blaga în emisiunea „Sub semnul întrebării” de pe B1 TV.

„Sper din tot sufletul să avem un candidat la prezidențiale la care și Băsescu să spună că îl va vota, dar atât”, a punctat liderul PDL.

Acesta a precizat că dacă Traian Băsescu va ieși și va ataca noua unificare PNL-PDL, nu va fi niciun impediment în a continua proiectul conturat.

El a mai precizat că legătura președintelui Băsescu cu PMP a fost „legală, dar imorală”.

„Președintele a vrut să se vadă mult pe sticlă, pentru a ajuta PMP. Această legătură a fost legală, dar imorală”, a punctat președintele PDL.

Vasile Blaga a mai spus că nu a înțeles niciodată care este intenția PMP și de ce liderii acestei formațiuni au atacat PDL-ul în campanie chiar mai mult decât celelalte partide.

„Eu nu știu ce vrea PMP, eu știu ce vrea PNL. La PMP văd că se ceartă între ei, liderii formali sau informali. Cred că ar trebui să regrete și cei din PMP atacuri repetate zilnic la PDL. Nu era normal să ne atace niște foști colegi care au dorit să părăsească partidul? De ce au părăsit partidul?”Ce fac liderii PMP și puteau face liderii PDL?”, a spus Vasile Blaga.

„Nu vreau să izolez PMP, nu dorit în viața mea să desființez un partid politic”, a completat liderul PDL.

Blaga: Sper ca și Băsescu să vrea să voteze candidatul nostru la prezidențiale

Citeşte mai multe despre:   Blaga ,   PMP,   Traian Basescu