Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: USL nu știe decât să subjuge instituțiile statului. Ponta este la cheremul lui Antonescu, după acuzațiile de plagiat
Exclusiv

Vasile Blaga: USL nu știe decât să subjuge instituțiile statului. Ponta este la cheremul lui Antonescu, după acuzațiile de plagiat

Un articol de: - 02 Iul 2012, 22:12
Vasile Blaga: USL nu știe decât să subjuge instituțiile statului. Ponta este la cheremul lui Antonescu, după acuzațiile de plagiat Politică

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la emisiunea "Sub semnul întrebării" difuzată de B1 TV, că USL subjugă instituțiile statului, metodă pe care PSD a aplicat-o dintotdeauna, obișnuind să reducă la tăcere toate instituțiile care deranjează.

"N-au știut decât să subjuge toate instituțiile statului, asta fac de fiecare dată. Toate instituțiile care i-ar putea deranja, despre asta este vorba", a spus Blaga.

Acesta a vorbit și despre controversatul personaj Liviu Pop, în opinia sa fostul interimar de la Educației reprezentânt pentru Ponta același "bine" pe care și premierul i l-a făcut lui Adrian Năstase prin numirea lui Grăjdan la ISC.

"Deciziile au putut fi mânărite în Guvern. Au putut să o facă printr-un simplu act normativ emis de Guvern. Inventarea lui Grăjdan 2, Pop, a fost tot un subordonat de serviciu, au putut să facă asta. Domnul Pop i-a făcut atât de bine domnului Ponta cât bine i-a făcut Ponta lui Năstase prin numirea lui Grăjdan", a explicat liderul PDL.

Blaga a încheiat spunând că rolurile în USL s-au schimbat, Ponta fiind acum subordonatul lui Antonescu, aflându-se într-o situație dificilă în prisma acuzațiilor de plagiat.

"Ponta intră în jocul ăsta pentru că nu mai are scăpare la acuzația de furt, acum el este la cheremul lui Antonescu, care nu a spus nimic de plagiat. Ponta nu mai are scăpare, s-ar putea să fie de acord cu aceste acțiuni iresponsabile ale lui Antonescu", a încheiat Vasile Blaga.

Vasile Blaga: Ponta este la cheremul lui Antonescu
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Sub semnul intrebarii,   B1,   Robert Turcescu,   Vasile Blaga,   USL