Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga va decide luni cine pleacă din PDL: Sunt vizați Cristian Preda, Teodor Baconschi și Sever Voinescu (VIDEO)

Vasile Blaga va decide luni cine pleacă din PDL: Sunt vizați Cristian Preda, Teodor Baconschi și Sever Voinescu (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 02 Iun 2013, 13:21
Vasile Blaga va decide luni cine pleacă din PDL: Sunt vizați Cristian Preda, Teodor Baconschi și Sever Voinescu (VIDEO) Politică

Conducerea Partidului Democrat Liberal va decide, luni, în şedinţă, cine sunt cei care vor pleca din cauza criticilor aduse. Este vorba despre Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu sau Sever Voinescu, care sunt cel mai aproape de excludere.

Cei patru au declarat în repetate rânduri, că statutul PDL nu este respectat şi că partidul din care încă mai fac parte nu face Opoziţie.

La rândul lui, Vasile Blaga a precizat că nu vrea să excludă pe nimeni, dar că totuşi soarta nemulţumiţilor va fi discutată luni în şedinţă.

Cel mai aproape de excludere sunt Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu si Sever Voinescu - adică aripa intelectualilor din PDL.

Criza din interiorul formaţiunii democrat liberale a apărut în contextul în care europarlamentarul Cristian Preda a criticat în mod constant partidul despre care spune că se "uselizează" şi l-a acuzat pe Vasile Blaga, preşedintele PDL, că împrumută din stiulul lui Vadim Tudor dar şi că încalcă statul partidului.

Pe de altă parte, Blaga a declarat că o decizie privind nemulţumirile va fi luată luni.

În concepţia lui Sever Voinescu, PDL va avea mult de pierdut din cauza despărţirii de Traian Băsescu, iar Theodor Paleologu spune că modul în care au fost organizate alegerile interne a fost o mascaradă.

Cât priveşte excluderea lui din partid, Paleologu a explicat că PDL nu este moşia nimănui.

Blaga va decide cine pleacă din PDL
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   PDL,   Cristian Preda,   Teodor Baconschi,   Sever Voinescu