Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Blaga: Victor Ponta m-a sunat și îi mulțumesc, dar una e una, alta e alta. I-am cerut demisia în Convenția Națională Extraordinară

Vasile Blaga: Victor Ponta m-a sunat și îi mulțumesc, dar una e una, alta e alta. I-am cerut demisia în Convenția Națională Extraordinară

Un articol de: - 30 Iun 2012, 21:30
Vasile Blaga: Victor Ponta m-a sunat și îi mulțumesc, dar una e una, alta e alta. I-am cerut demisia în Convenția Națională Extraordinară Politică

Vasile Blaga, ales sâmbătă în funcția de președinte al PDL, în cadrul Convenţiei Extraordinare a partidului, a anunțat că a fost sunat de premierul Victor Ponta, care l-a felicitat pentru alegerea la șefia partidului, precizând însă că situația „rămâne cum ne-am înțeles”, după ce Convenția Națională a PDL i-a cerut demisia premierul.

Domnul Ponta m-a sunat și îi mulțumesc pentru felicitări, dar una e una, alta e alta, rămâne cum ne-am înțeles. Dânsul la putere, noi în opoziție, astăzi congresul nostru, Convenția noastră extraordinară i-a cerut demisia”, a declarat Vasile Blaga, care a reiterat însă că actualul premier trebuie să își depună demisia în urma scandalului de plagiat în care este implicat.

Nu îi cerem domnului prim-ministru Ponta să procedeze altfel în cazul domniei sale decât a procedat în cazul domnului Mang, pentru că poporul trebuie să înțeleagă că furtul e furt, și furtul intelectual este tot furt, nu poți să spui că dai înapoi ce ai furat și scapi”, a spus noul lider al PDL.

Totodată, Blaga a declarat că nu a primit până la acest moment niciun telefon din partea preşedintelui Traian Băsescu pentru a-l felicita pentru alegerea în funcţia.

Nu am primit până acum niciun telefon de la preşedintele Traian Băsescu, probabil că e ocupat în această perioadă", a spus Blaga.
Liderul PDL a anunțat că urmează să îi convoace pe noii aleși ai PDL duminică la sediul partidului.

Mâine îi convoc pe toți la o ședință informală la ora 15.00 la sediul partidului. Ședința normală de birou urmând a avea loc luni la ora 11, acolo unde este locul, la Walter Mărăcineanu”, a spus Blaga.

Vasile Blaga a fost ales preşedintele PDL sâmbătă, cu 1197 de voturi "pentru" şi 28 de voturi "împotrivă", el finid singurul candidat la şefia partidului.

Vasile Blaga, ales la conducerea PDL
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   Traian Basescu,   Victor Ponta,   plagiat