Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vasile Dâncu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: "Condamnat într-un proces anterior şi tocmai acuzat de DNA într-un nou proces, liderul alianţei câştigătoare se află într-o situaţie complicată" (VIDEO)

Vasile Dâncu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: "Condamnat într-un proces anterior şi tocmai acuzat de DNA într-un nou proces, liderul alianţei câştigătoare se află într-o situaţie complicată" (VIDEO)

Un articol de: - 26 Mar 2017, 12:27
Foto: Monitorul de Cluj Politică

Atac la PSD! De data aceasta, Vasile Dâncu îl critică pe Liviu Dragnea. Preşedintele PSD este catalogat drept disperat şi acuzat că din dorinţa de a conduce el însuşi Guvernul, a numit în Executiv politicieni apropiaţi, pe care îi poate controla. Fostul ministru susţine că liderul social-democraţilor a sfidat opinia publică şi prin ordonanţa 13.

"Condamnat într-un proces anterior şi tocmai acuzat de DNA într-un nou proces, liderul alianţei câştigătoare se află într-o situaţie complicată. (...) Construieşte o nouă echipă guvernamentală, formată aproape exclusiv din oameni apropiaţi, cu experienţă mai puţină, din judeţe sărace din sudul ţării şi porneşte o disperată luptă cu echipa preşedintelui, pentru schimbarea unor legi neclare", a scris pe blogul personal fostul vicepremier din Guvernul Cioloș.

Aşa a luat naştere ordonanţa 13, scrie Vasile Dâncu pe blogul personal, cu scopul de a îl salva chiar pe însuşi Liviu Dragnea de procesul în care este judecat. 

"Pentru că se referea la amnistie şi la modificări normative legate de abuzul în serviciu şi avea ca destinaţie salvarea unor lideri politici condamnaţi pentru corupţie sau abuz în serviciu, dincolo de reglementarea generală mai clară şi reducerea unor abuzuri, dezbaterea a depăşit repede conţinutul informaţional propriu-zis şi a devenit o uriaşă miză simbolică: societatea împotriva masei de politicieni corupţi, cu reprezentant de frunte Liviu Dragnea, câştigătorul bătăliei electorale şi cel care sfidase opinia publică, în numele dreptului celui care a câştigat, propunând o echipă guvernamentală condusă de un premier femeie, musulman, dar mai ales considerat ca având principală calitate aceea de umil servant al preşedintelui PSD", mai scrie Vasile Dâncu.

Vasile Dâncu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: "Condamnat într-un proces anterior şi tocmai acuzat de DNA într-un nou proces, liderul alianţei câştigătoare se află într-o situaţie complicată"


 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD,   atac,   condamnat,   DNA,   oug 13,   amnistie
 
 
 
Loading...