Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Veniturile de NABAB pe care Teodor Meleșcanu le primește de la stat: 'Ce îl recomandă pentru aceste remunerații barosane?'

Veniturile de NABAB pe care Teodor Meleșcanu le primește de la stat: 'Ce îl recomandă pentru aceste remunerații barosane?'

Un articol de: B1.ro - 23 Ian 2020, 16:40
Foto: Teodor Meleșcanu (sursă: hepta.ro) Politică

Teodor Meleșcanu este în prim planul unui scandal politic, după ce CCR a decis că procedura prin care acesta a fost ales în funcția de președinte al Senatului este neconstituțională.

Deputatul USR Claudiu Năsui îl acuză pe Meleșcanu că a încasat 14.000 de lei/lunar de la Senat în mod ‘ilegal’, pe lângă pensia de nabab de 9.000 de lei / lunar.

Astfel, Meleșcanu, 78 de ani, are un venit de 23.000 de lei pe lună.

“Teodor Meleșcanu refuză să plece de la Senat. Unde să se ducă la 78 de ani după 53 de ani de lucru la stat?

Sunt câteva figuri în politică de care se pare că pur și simplu nu putem scăpa. Teodor Meleșcanu este unul dintre acești oameni. Politruc cu ștate vechi, domnul Meleșcanu căpușază statul de mai bine de 50 de ani.

Pentru dumnealui, valorile politice nu prea au părut a fi relevante. S-a dus unde i s-a oferit un loc cald. De la PDSR, strămoșul actualei ciume roșii, a încercat PD + PNL sub forma Alianței DA, ca apoi să se reorienteze spre PNL și, mai apoi, la ALDE. Ce au avut toate aceste partide în comun? Un loc cald pe bani buni pentru un cunoscut al sistemului.

Nu doar această traiectorie îl face special pe domnul Meleșcanu, ci și pensia de aproape 9000 de lei pe care o încasează lunar, asta pe lângă salariul de la Senat de 14.000 de lei pe care CCR a hotărât ieri că îl încasează ilegal.

Ce îl recomandă pe acesta pentru aceste remunerații barosane? De la haosul alegerilor din diasporă, la voturi false în Senat și până la acuzațiile că ar fi făcut parte din fosta securitate, toate se găsesc pe CV-ul informal al acestui bugetar consacrat.

Acest tip de personaje ar trebui să aibă o dată de expirare în politică mult mai scurtă de 50 de ani, iar acum este momentul să ne asigurăm că astfel de povești vor fi doar istorie, și nu regula unei alte generații de sacrificiu”, scrie deputatul USR pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   Teodor Melescanu
 
Loading...