VEȘTI EXCELENTE! Pensionarii ROMÂNI vor PRIMI BONURI DE MASĂ!

VEȘTI EXCELENTE! Pensionarii ROMÂNI vor PRIMI BONURI DE MASĂ!

Statul român vine cu o veste bună pentru pensionarii noştri.

Pensionarii vor primi, foarte probabil, bonuri de masă. Potrivit unui proiect aflat în dezbatere la Camera Deputaţilor, bonurile sunt propuse în schimbul tichetelor de călătorie nefolosite în cursul anului.

Peste 4,5 milioane de pensionari aflaţi în evidenţele Casei Naţionale de Pensii Publice și ale caselor sectoriale de pensii ar putea beneficia de aceste bonuri, anunţă digi24.ro.

Propunerea legislativă a fost respinsă în primăvara acestui an de Senat, iar acum se află în dezbatere la Camera Deputaţilor, care este for decizional.

Medicii ar putea ieşi la pensie la 67 sau chiar 75 de ani

Un proiect de lege dat pe ultima sută de metri de guvernul PSD naște reacții masive de revoltă. Mii sau chiar zeci de mii de medici riscă să fie obligați să muncească până la 67 sau chiar 75 de ani. Proiectul de lege care crește vârsta de pensionare a medicilor până la 67 de ani, indiferent de sex și până la 75 de ani, pentru cei care lucrează în unitățile sanitare cu deficit de personal, stârnește revolta medicilor.

Documentul a fost postat pe site-ul Ministerului Sănătății, la rubrica Transparență Decizională, pe 4 noiembrie, în ultima zi de mandat a ministrului demis, Sorina Pintea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:34 - Sondaj comandat de Nicușor Dan: 48,2% consideră că Bucureștiul se îndreapta într-o direcție bună. Pe primele locuri în preferințele electoratului: Actualul primar și un candidat surpriză
10:33 - Care a fost ultima rugăminte a Ronei pentru sora ei, înainte să se stingă din viață. Dezvăluirile Rindei Hartner
10:33 - Moscova cere NATO să nu mai „nege” trimiterea de militari în Ucraina, după ce un ministru polonez a lăudat țările care au trimis trupe
10:26 - Mirabela Dumitrache (CJ Ilfov), despre proiectul „Ilfov zâmbește”: „Se adresează pensionarilor care au venitul sub pragul de 2.000 și, prin acest program, le decontăm suma de 3.000 de lei” (VIDEO)
10:24 - ANM, mesaj de vreme severă până marți. Zonele vizate de precipitații
10:11 - Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să atace comasarea alegerilor la CCR
10:02 - Mirabela Dumitrache (CJ Ilfov): „Avem anul acesta cel mai mai mare buget din istoria județului Ilfov” / Programul „Ilfov, prin ochii tăi” continuă. Până acum, peste 10.000 de persoane au fost consultate optometric gratuit (VIDEO)
09:59 - Un bărbat s-a stins din viață după ce a fost mușcat de animalul său de companie. „Monstrul Gila” a făcut prima victimă după aproape 100 de ani
09:58 - Ucrainenii supărați pe Papă, pentru că a spus că ar fi momentul să scoată steagul alb și să facă pace
09:56 - Invitatul surpriză de la petrecerea Denisei Nechifor: Adrian Cristea. „Mă simt minunat!”