Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică VEZI topul politicienilor chiulangii

VEZI topul politicienilor chiulangii

Un articol de: B1 TV - 24 Mai 2011, 18:14
VEZI topul politicienilor chiulangii Politică

Crin Antonescu, Dan Voiculescu și Ioan Ghișe sunt senatorii cu cele mai puține prezențe la voturile finale de la Senat, potrivit unui studiu făcut de Institutul de Politici Publice.

La Camera Deputaților cele mai puține participări la vot le-au avut Viorel Hrebenciuc, Bogdan Niculescu-Duvăz și Doru Octavian Frunzulică. La polul opus este Ovidiu Ganț, reprezentant al minorităților naționale, atât la Senat precum și la Camera grupul PDL a avut cea mai mare prezență, în timp ce pe ultimul loc s-a clasat grupul liberalilor.

În primii doi ani de activitate parlamentară au fost aproape 1.100 de voturi finale la Camera Deputaților și peste 1.300 la Senat, potrivit unui studiu IPP. Cea mai slabă prezență la voturile finale din Senat au avut-o liderul PNL, Crin Antonescu, care a participat la 18 voturi finale, vicepreședintele Dan Voiculescu care a fost prezent la 100 de voturi finale și liberalul Dan Ghișe care a participat la 128 de voturi finale.

Cea mai slabă prezență la Camera Deputaților au avut-o social-democratul Viorel Hrebenciuc, care a participat la 18 dintre cele aproape 1.100 de voturi finale. Acesta este urma de colegii săi Bogdan Niculescu-Duvăz și Doru Frunzulică.

Citeşte mai multe despre:   Senat,   Camera Deputatilor,   Crin Antonescu,   Viorel Hrebenciuc,   Dan Voiculescu