Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vicepreședintele PNL Cluj, Horea Uioreanu, nemulțumit de rezultatul referendumului: „Vom lua măsuri de sancționare a organizațiilor PNL”

Vicepreședintele PNL Cluj, Horea Uioreanu, nemulțumit de rezultatul referendumului: „Vom lua măsuri de sancționare a organizațiilor PNL”

Un articol de: -
Foto: gandul.info Politică

Rezultatele prezenţei la vot la referendum în Cluj sunt "nesatisfăcătoare" şi se vor lua măsuri împotriva organizaţiilor liberale, care vor merge până la excluderea unor lideri. Este declaraţia vicepreşedintelui PNL Cluj, Horea Uioreanu, referitoare la rezultatele obţinute la referendum.

„34% e total nesatisfactaor, noi la Cluj vom analiza fiecare localitate şi vom lua măsuri de sancţionare a organizaţiilor PNL. Nu mi se pare normal ca în comune în care avem şi primari şi organizaţii puternice, prezenţa la vot să fie sub 50%”, a declarat Uioreanu.

Vicepreşedintele PNL Cluj a reproşat UDMR faptul că nu şi-a mobilizat electoratul la vot.

„UDMR nu a schiţat nici măcar o clipă intenţia de a mobiliza electoratul la vot. Este decizia lor care va fi cântărită la nivel naţional”, a mai spus liberalul.

Potrivit datelor BEC, au fost numărate voturile din 99,97% din secțiile de votare, prezența fiind de 46,23%.

Voturi valabil exprimate cu răspunsul DA sunt 7.400.508, care reprezintă 87,52%, în timp ce voturi valabil exprimate cu răspunsul NU sunt 943.031, care reprezintă 11,15% din voturile totale. Voturi nule au fost 111.797, ce reprezintă 1,32%.

Citeşte mai multe despre:   sanctiuni,   referendum
 
 
 
Loading...