Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Viceprimarul Cornel Pieptea: În cazul în care se va decide arestarea preventivă, mandatul lui Sorin Oprescu se va suspenda de drept. Este puternic afectată imaginea Primăriei București (VIDEO)

Viceprimarul Cornel Pieptea: În cazul în care se va decide arestarea preventivă, mandatul lui Sorin Oprescu se va suspenda de drept. Este puternic afectată imaginea Primăriei București (VIDEO)

Un articol de: - 06 Sep 2015, 15:51
Foto: facebook.com/pieptea.cornel Politică

Liberalul Cornel Pieptea, viceprimar al Capitalei, a declarat duminică, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, că în cazul în care Sorin Oprescu va fi arestat preventiv, acesta va fi suspendat din funcția de primar general, însă nu își va pierde calitatea până la o pronunțare clară a justiției.

”În cazul în care se va decide arestarea preventivă, mandatul se va suspenda de drept, prefectul va face această constatare. Ulterior, Consiliul General se va întâlni într-o ședință în regim de urgență și va alege dintre cei doi viceprimari pentru a prelua atribuțiile primarului general”, a declarat viceprimarul.

Cornel Pieptea a mai precizat că, în perioada următoare, conducerea Primăriei Capitalei trebuie să se asigure că instituția va funcționa în mod normal.

”Va trebui să ne asigurăm că primăria va funcționa întrucât mandatul primarului va fi suspendat, deci el nu-și va pierde calitatea până la o pronunțare clară a justiției. (...) Trebuie să îmbunătățim sistemul de termoficare pentru venirea iernii și să îmbunătățim toate celelate activități curente”, a mai spus Pieptea.

Acesta a ținut, de asemenea, să menționeze că, prin reținerea lui Sorin Oprescu, este puternic afectată imaginea Primăriei București.

Cornel Pieptea, despre reținerea lui Sorin Oprescu


 
Loading...